To je to što me zanima!

Bivši Đokovićev trener: 'Što mu rade, sramota. Zaslužuje bolje'

S takvom ozljedom koljena teško će moći igrati protiv ozbiljnog igrača na zemlji. Mislim da je dovoljno pametan da ne izađe na teren protiv Ruuda, nagovijestio je povlačenje srpskog tenisača Nikola Pilić
Vidi originalni članak

Novak Đoković (37) jučer je slavio u osmini finala Roland Garrosa nakon skoro pet sati u pet setova(6-1, 5-7, 3-6, 7-5, 6-3) protiv Argentinca Francisca Cerundola (25). U četvrtfinalu Srbin je trebao igrati protiv sedmog tenisača svijeta Caspera Ruuda (25). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Meč između Norvežanina i Đokovića trebao je biti na rasporedu u srijedu u 11 sati, a Ruud je prošao bez borbe s, sad već bivšim, prvim tenisačem svijeta. Đoković ima problema s koljenom, zbog čega je otkazao sve treninge, a nakon toga i otišao na magnetnu rezonancu koja je pokazala oštećenje meniska nakon kojeg se povukao s turnira.

TRENUTAK LJUTNJE 'Ubio bih vas!' Đoković poludio na publiku na Roland Garrosu ROLAND GARROS Đoković bio blizu ispadanja pa je upalio 'Novak mode': Nakon skoro pet sati slomio Argentinca

- To što je Novak napravio je nevjerojatno. Mislio sam da će se predati i da neće moći izdržati. Ipak, dobio je četvrti set i to je bilo ključno. Tu je prelomio meč. Dobio je meč koji bi rijetko koji sportaš dobio - rekao je Pilić, bivši Novakov trener za srpski Kurir.

- Mora ih biti sramota. Da najboljeg i najtrofejnijeg igrača stave da igra u 23 sata. Novak zaslužuje puno bolji tretman. Po mom mišljenju, s takvom ozljedom koljena teško će moći igrati protiv ozbiljnog igrača na zemlji. Tu se odigravaju poeni s 15, 10 promjena pravca. Mislim da je dovoljno pametan da ne izađe na teren protiv Ruuda - kazao je Pilić o Đokovićevom meču protiv Lorenza Musettija koji se odužio do 3 sata ujutro.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • ivokap 04.06.2024.

    Jako mi je žao Novaka i da se na taj način morao oprostiti sa turnira. Već dugo kritiziram njegovu i srpsku bahatost, ponašanje na trurnirima, ali ovo mi je uistinu žao. Želim mu brz oporavak.

  • dage 04.06.2024.

    a po čemu bi on trebao u ždrijebu turnira imati nekakve povlastice? Koliko je meni poznato parovi se ždrijebaju i netko igra u 3 popodne, netko u 23 navečer. Zašto bi itko trebao biti iznimka?

  • branko kvadratić 04.06.2024.

    Bogami,nakon razlaza s Ivaniševićem,ove godine Cola zero.....0 turnira na kontu..a ode i broj 1. na bubanj.Početak kraja Đokovića,načele ga godine i ozljede....

Komentiraj...
Vidi sve komentare