To je to što me zanima!

Bivši dinamovac promijenio je klub nakon samo godinu dana: 'Bilo je to kratko razdoblje'

Iako je prošle sezone bio standardan, Šemper je napustio novog prvoligaša. Bivšem Dinamovcu, ovo je već četvrti klub u Italiji. U novom klubu dočekat će ga bivši Hajdukovac Jan Mlakar.
Vidi originalni članak

Adrian Šemper (26) novi je igrač Pise, potvrdili su iz talijanskog drugoligaša. Inače, o Šemperovu odlasku iz Coma već neko vrijeme pisali su talijanski mediji. Prema Transfermarktu, vrijednost transfera iznosi čak 2,5 milijuna eura.

U prošloj sezoni Šemper je u redovima novog talijanskog prvoligaša bio standardan između stativa, no na pripremama ga nije bilo u momčadi .

- Bio je to kratak period u Comu, samo godinu dana, ali intenzivan i s mnogo emocija koje su kulminirale povratkom u Seriu A. Hvala svima koji su bili uz mene na ovom divnom putovanju. Zahvaljujući nevjerojatnim obožvateljima, osjećao sam da iza sebe imam zid koji se ne može srušiti. Nikad nisam isjetio toliko ljubavi hodajući ulicama Coma, ali nažalost naša priča ovdje završava, ono što je urezano u srce ostat će zauvijek. Volim vas sve. Ajmo Como - napisao je Šemper na svom Instagram profilu. 

Šemper je s novim klubom potpisao ugovor do kraja ljeta 2027. godine. U novom klubu Šempera će dočekati bivši Hajdukovac, Jan Mlakar. Bivšem Dinamovcu, ovo je četvrti klub u Italiji za koji će igrati. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare