To je to što me zanima!

Bivši belgijski reprezentativac nastradao u pucnjavi mafijaša

Mboyo se navodno našao u središtu pokušaja atentata. Plaćeni ubojica je u pokušaju likvidiranja člana suparničke bande upucao glavnu metu četiri puta, uključujući i u glavu
Vidi originalni članak

U srijedu je nekoliko ljudi ozlijeđeno u pucnjavi na ulicama Bruxellesa, a među njima je i bivši belgijski reprezentativac Ilombe Mboyo (36), tvrdi Sudinfo.

Prema navodima belgijskih medija, nogometaš belgijskog trećeligaša RE Virtona pretrpio je lakše ozljede na ruci.  Mboyo se navodno našao u središtu pokušaja atentata. Plaćeni ubojica je u pokušaju likvidiranja člana suparničke bande upucao glavnu metu četiri puta, uključujući i u glavu.

Taj je muškarac bio u društvu Mboye, koji prema informacijama Sudinfa nije bio uključen u trgovanje drogama. Međutim, stajao je blizu glavne mete i lakše je ozlijeđen. Metak je okrznuo njegovu ruku, a nogometaš nije morao ići u bolnicu.

Inače, Boyo je većinu karijere proveo u belgijskoj ligi. Odigrao je 100 utakmica za Gent, 95 za Kortrijk i 48 za Genk. Odigrao je i dvije utakmice za belgijsku reprezentaciju 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare