To je to što me zanima!

'Bitka za Split' u domu Torcide, a u borbi večeri Petar Milas

"Battle for Split" borilački je spektakl koji se održava na stadionu Torcida kupa u Splitu u kojem će se sastati hrvatski i poljski borci a zvijezda večeri je domaći boksač Petar Milas
Vidi originalni članak

Na stadionu Torcida kupa u Washingtonovoj ulici u Splitu u subotu navečer održat će se borilački spektakl pod nazivom "Battle for Split", a snage će odmjeriti selekcija boraca iz Hrvatske i Poljske. Borbe će se održavati u tri sporta: boksu, MMA i kikboksu, a na rasporedu je čak devet mečeva. Glavni meč večeri je između domaćeg boksača Petra Milasa i Poljaka Jakoba Soshinskog, koji je uskočio kao zamjena za Pawela Kolodzieja koji je morao otkazati meč. Uz Milasa glavne zvijezde večeri od domaćih snaga bit će boksač Nikica Radonić i MMA borac Stipe Bekavac.

U DRUGOJ RUNDI Milas slavio nakon godinu dana

Ivan Udarević je u ime organizatora najavio sjajne borbe i pozvao gledatelje da napune stadion.

- Garantiramo spektakl, pozivam sve Splićane, Hrvate i Poljake kojih ima ovih dana u Dalmaciji puno. Garantiramo vrhunsku produkciju i da će svi koji dođu uživati i pitati se kad će se opet ovako nešto organizirati.

Josip Perković je najavio kako su hrvatski borci spremni.

- Očekujemo svih devet pobjeda i nadamo se da će nam to poći za rukom uz podršku gledatelja koje pozivam da dođu u što većem broju.

Radoslav Chorovninki ispred poljskog dijela natjecatelja također je pozvao gledatelje da dođu pogledati vrhunske borbe.

- U prvom ogledu u Poljskoj mi smo slavili, vidjet ćemo što će biti ovdje, nadam se da ćemo opet dominirati. Ono što je sigurno je da ćete vidjeti fair play i vrhunske borbe, a tko će pobijediti vidjet ćemo u subotu.

Nikica Radonić odmjerit će snage s Oliverom Bulom.

- Drago mi je što nastupam pred domaćom publikom, što se tiče forme mogu reći da sam spreman za meč, kao i ostali borci, nadam se da su i Poljaci spremni i da će gledatelji vidjeti dosta dobrih mečeve, a na koncu neka pobijedi bolji.

OVOG VIKENDA Petar Milas ima novi meč: Čeka ga bivši Hrgovićev protivnik

MMA borac iz Omiša Stjepan Bekavac odmjerit će snage s Pavelom Viernatom.  

- Moja karijera započela je prije 20 godina a završit će u subotu zadnjim mečom. Opraštam se, spreman sam, nadam se da je spreman i moj suparnik i neka bolji pobjedi. Očekujem pun stadion i dobar event koji će Split i regija pratiti te da će se ovakvi događaji nastaviti i dalje svake godine, da se razvijaju borilački sportovi i da mladi borci dobiju priliku boriti se pred domaćom publikom.

Za kraj je borbu večeri najavio najpoznatiji borac, domaći boksač Petar Milas koji ima score 16-1 uz 12 nokauta, a ovo će mu biti prvi meč pred domaćom publikom u Splitu. S obzirom na njegov navijački background i činjenicu da trenira u Boksačkom klubu Torcida, nema sumnje kako mu u subotu navečer neće nedostajati podrške.

- Volio bih da gledatelji dođu u što većem broju podržati i mene i ostale borce, hvala mom suparniku koji je prihvatio meč par dana prije same borbe, hvala i Ivanu na organizaciji. Ako su svi spremni koliko i ja, vjerujem da nas čeka sjajna borilačka predstava.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare