To je to što me zanima!

Bišćan se vratio u Dugo Selo nakon 25 godina: Očekivao sam više, a uspomene su se vratile

"Dugo Selo je bilo tvrd orah, a i sad je", kazao je Bišćan, koji je s Dinamom 1998. ispao u Kupu kod današnjeg trećeligaša
Vidi originalni članak

Bartol Barišić bio je jedini strijelac u 1-0 pobjedi Dinama koji je uveličao 100. rođendan trećeligaša Dugog Sela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igor Bišćan izveo je od prve minute jedanaestorku s Bočkajem, Ljubičićem, Mišićem, Špikićem i Drmićem, no 'modri' su u prvih 45 minuta bili podređena momčad na travnjaku. No, na poluvremenu je trener 'modrih' izvadio standardne igrače i ubacio Dinamovu mladost. Zagrepčani su zaigrali puno bolje u nastavku i okrunili predstavu golom u 79. minuti.

- Iskreno, očekivao sam malo više, pogotovo u prvom poluvremenu kad smo na terenu imali standardne prvotimce. Čestitamo domaćinu na lijepom ambijentu i 100. rođendanu. U drugom smo poluvremenu bili puno bolju, ali generalno rezultat nije bio u prvom  planu, očekivali smo uvjerljiviju pobjedu. Oni su se pokazali kao ozbiljna momčad koja napada drugu ligu. 

Bišćan se, kako sam priznaje, vratio u Dugo Selo prvi put nakon 25 godina, kada je domaćin izbacio 'modre' iz Kupa.

- Sad sam prvi put ovdje odonda. Malo su se vratile te uspomene, Dugo Selo je tada bilo tvrd orah i danas je. 

NAPADAČKO POJAČANJE Bakrar sve bliže Maksimiru! Evo i pod kojim uvjetima dolazi...

Predstava Maximea Bernauera?

- Vidjelo se da je dobar na lopti, forsirao je neke paseve koji u prvom poluvremenu niz vjetar nisu prolazili, ali vidi se da je s loptom u nogama kvalitetan. Vjerujem da ćemo imati koristi od njega.

- Zagorac ima privatnih obaveza pa smo mu dali slobodno, a Perić je osjetio zategnuće u preponi. Nije ništa ozbiljno, ali nismo htjeli riskirati - dodao je Bišćan.

"MODRI" AS ZA 24SATA Perić otvoreno o transferu i krizi pod Čačićem: Lagao bih kad bih rekao da te stvari nisu utjecale!
 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jos-optimus 24.06.2023.

    joj, daj dišite, to su pripreme. Uvijek depresija, a kad dođe rezultat onda su svi znali

  • zagorac2 24.06.2023.

    nemogu platit Petkovicevu placu jer sva lova je vec isparila a vise nema sposobnog covjeka u vrhu Dinama koji zna i moze napravit novu a ovi sad prodajeju igrace za pinac ili samo da prodaju da napune svoje djepove zato su se borili da osvoje Dinamovu blagajnu a sve ostalo ih ne interesira ali ni nemaju znanja za nekaj vise i sa ovom upravom Dinamo ce biti sretan ako se zadrzi negdje u sredini tabele iducu sezonu i sad ulica preuzima klub i odlucuje i podrzava propast i ljude koji su jos nedavno organizirali sve moguce prljavstine protiv Dinama, bravo BBB

  • mlisac 24.06.2023.

    ova momčad je smješna struke nema da vidi da su neki igrači za Dugo Selo, ovaj francuz iz 2 lige nemre igrati u Dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare