To je to što me zanima!

Bišćan: M. Mandžukić treba još puno jakih utakmica!

Dinamov kapetan Igor Bišćan nije preveliki optimist pred utakmicu Tottenhama i Dinama. Smatra kako Dinamo može teško iznenaditi
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama Igor Bišćan za engleski je dnevnik Telegraph najavio utakmicu s Tottenhamom, ali je i porazgovarao o Luki Modriću i Mariju Mandžukiću.
- Mario treba još puno jakih utakmica da bi shvatio kako je teško igrati vani. Ima golemi potencijal, ali da bi ga razvio, mora postupno igrati sve teže i teže utakmice - rekao je Igor Bišćan za svoga suigrača Marija Mandžukića. Bišćan je otkrio da je prije Modrićeva odlaska u Tottenham nekoliko puta razgovarao s njim.
- Možda je Luka u Premiership došao malo prerano. Mislim da će mu neko vrijeme biti teško, ali će najkasnije za godinu dana zaigrati kako zna - rekao je kapetan Dinama. Prema Bišćanovim riječima u Telegraphu, Dinamo teško može u Kupu Uefe iznenaditi Tottenham na White Hart Laneu.
- Dinamo nema previše jakih utakmica. Logično je, kad nam dođu zahtjevnije utakmice, ne možemo se mjeriti s momčadima više razine. Tottenham je upravo takva momčad - rekao je Bišćan.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mirni1 03.11.2008.

    @vizijaslobode1941......... bravo na komentaru........ ali njegov mentalni sklop je takav da ne razumije to o čemu pišeš

  • mirni1 03.11.2008.

    i to ti je kapetan! to je hrpa bezlične mase! pothitno miku za kapetana!

  • romanista 02.11.2008.

    pravi se javio,bolje nek se ostavi nogometa s takvim komentarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare