To je to što me zanima!

Bio je velika nada Srbije, a sada pijan prijeti osoblju hotela: Sve ću vas pobiti kao paščad...

Htjeli su ući u hotelski bar, a kada mu je recepcionar rekao da ne radi Ljajić je ušao iza pulta i fizički nasrnuo na recepcionara
Vidi originalni članak

Adem Ljajić (32) bio je velika nada srpskog nogometa. Prije 14 godina napustio je Partizan i otišao u Fiorentinu za osam milijuna eura. Ljajić je u inozemstvu igrao još za Romu, Inter, Torino i Bešiktaš.

U karijeri je ofenzivni veznjak odigrao 426 utakmica, postigao 90 i namjestio 83 gola. Za Srbiju je u 47 nastupa postigao devet i namjestio šest golova. Sada se vratio u rodni Novi Pazar kako bi pomogao svojoj matičnoj ekipi.

POVRATAK U ELITU? Leeds s četiri komada demolirao Norwich i ušao u finale borbe za elitni rang engleskog nogometa

Za Novi Pazar je ove sezone u 26 nastupa postigao osam, a namjestio pet golova, a njegova momčad bori se za ostanak u najvišem rangu srpskog nogometa. Ljajić je po povratku u Novi Pazar dočekan kao velika zvijezda, ali zbog njegovog zadnjeg postupka nogomet je pao u drugi plan.

Ljajić je u subotu ujutro napao recepcionera beogradskog hotela Holiday Inn. Srpski nogometaš bio je u vidno alkoholiziranom stanju, a u hotel je ušao u pratnji jedne osobe. Htjeli su ući u hotelski bar, a kada mu je recepcionar rekao da ne radi, Ljajić je ušao iza pulta i fizički nasrnuo na recepcionara.

DOŽIVOTNA ZABRANA VIDEO Skandal u Nizozemskoj: Sudac slavio naslov s klubom kojem je sudio! Suspendiran je

Napadnuti je zatim pozvao policiju, ali tu Ljaljićevo divljanje nije stalo. On je odbio policajcima dati osobnu iskaznicu, a oni su ga zatim priveli. Nogometaš je zatim policajcima prijetio riječima: "Pobit ću vas sve kao paščad" i "zapamtit ćete me".

Ljajić je s klubom smješten u spomenutom hotelu jer danas igra utakmicu Lige za opstanak protiv Železničara iz obližnjeg Pančeva. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ivan785 18.05.2024.

    Eto zašto je Srbija loša reprezentacija, a zavide nama. Problem do problema uvik se vežu neki skandali oko njih. Primitivčine nema se više što reć.

  • Subsect 18.05.2024.

    Otišao na izlet proveseliti se pomalo. Njegovi ionako ostali u ligi. Kakav lik 😂🤣

  • 18.05.2024.

    To je kod njih normalno ponašanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare