To je to što me zanima!

Bio je torcidaš, sad je svećenik. O terminu derbija: 'Ide se gdje se psuje Boga na takav dan...'

Kojem se Bogu mi molimo? Želimo da Hajduk bude prvak? Stadion je rasprodan, svi su poletjeli po ulaznice. A igra se na Veliku subotu kada je Krist u grobu, rekao je don roko Kaštelan
Vidi originalni članak

Već godinama se na tribinama transparentima pokazuje nezadovoljstvo igranjem utakmica HNL-a na vazmeno trodnevlje, a ove godine utakmice su na rasporedu na Veliki petak i Veliku subotu. Sve je prokomentirao i Roko Kaštelan (30). On je danas svećenik, a nekad je s Torcidom pohodio sva gostovanja.

NIJEMCI NA POLJUDU Ja, alles klar: HNS objavio sve suce za derbi i iduće kolo. Jedan se vraća nakon 13 mjeseci pauze

- Kojem se Bogu mi molimo? Želimo da Hajduk bude prvak? Stadion je rasprodan, svi su poletjeli po ulaznice. A igra se na Veliku subotu kada je Krist u grobu. Na takav dan ide se tamo gdje se psuje Boga. Na dan tišine i bdjenja. Za mene je to sramota. Zapitajmo se vjerujemo li mi u Isusa Krista ili u Hajduk? Ja vjerujem u Isusa - rekao je don Roko.

Tu je propovijed održao na nedjeljnoj misi, a svećenik je u solinskoj župi Gospe od Otoka.

- Utakmica je 19:30 sati. Na Poljudu su radnici, čistačice ostaju nakon svih. Misli li itko o tome mogu li ti ljudi stići na bdjenje ako žele?

Podsjetimo, najveći hrvatski derbi na rasporedu je u subotu, 30. ožujka, od 19 sati i 30 minuta na Veliku subotu na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Pobotchnick Leeyoobo 26.03.2024.

    E šjor pope, triba doć tebe gledat. Ti jedini u Splitu dižeš pehar.

  • Ssssssssss 26.03.2024.

    U pravu si . Zivimo u arabiji

  • VolbeatDbv 26.03.2024.

    Svaka ti je na mjestu...🙏✝️📿🕊️

Komentiraj...
Vidi sve komentare