To je to što me zanima!

Novak nakon incidenta: Isprike dječaku i njegovim roditeljima

Nole je prvo 'poludio' nakon jednog Murrayevog loba pa počeo psovati, a nakon što je i izgubio set počeo je vrištati ne obazirući se na dječaka koji mu je donio ručnik
Vidi originalni članak

Novak Đoković svladao je Britanca Andyja Murraya 7-6(3), 4-6 i 6-0 u finalu ATP turnira u Miamiju iz serije Masters 1000 te tako stigao do sedme uzastopne pobjede protiv Škota i međusobnog omjera od 18-8. Međutim, nije mu tijekom cijelog finala sve išlo za rukom. U sredini drugog seta Đoković je 'poludio' nakon jednog Murrayevog loba te počeo psovati na srpskom, a nakon što je i izgubio set vrištao je prema svome boksu ne obazirući se na dječaka koji mu je donio ručnik .

Svijet zbog toga oštro kritizira svjetskog broja 1, koji se pak nakon svega ispričava tvrdeći kako nije ništa rekao niti opsovao malenom dječaku već je bio ljut zbog igre i reagirao prema svome boksu. Ispričao se Novak i javno preko video snimke koju je objavio na internetu.

' Iskreno se nadam kako će mi oprostiti'

- Pogledao sam snimku i vidio da se dječak s ručnikom taman našao tamo u trenutku kada sam bio frustriran zbog svoje igre i kada sam vikao prema svome boksu. Stvarno mi je jako žao zbog toga. Nije postojala apsolutno nikakva namjera da povrijedim ili na bilo koji način uplašim dječaka. Iskreno se nadam kako će mi oprostiti - rekao je Đoković u poruci te dodao:

- Sada kao roditelj gledam stvari na jedan drugačiji način. Puno više mi je stalo do djece i ispričavam se i njegovim roditeljima jer znam da nikako ne bi htio da se nešto slično dogodi mome sinu - rekao je Novak.

Idi na 24sata

Komentari 227

  • fiore 07.04.2015.

    i novak je samo čovjek!svaka mu čast!

  • cudak 1 07.04.2015.

    đoković je pametan dečko i sportaš što punu puno sportaša nije a nisu mu ni do koljena

  • šteta 07.04.2015.

    barem se ispričao, ne kao neki

Komentiraj...
Vidi sve komentare