To je to što me zanima!

Bezosjećajni Rumunji: Izviždali minutu šutnje za malenu Xanu

Kvalifikacijski susret Španjolske i Rumunjske obilježio je ružan događaj prije početka susreta. Dok su igrači na centru terena odavali počast preminuloj djevojčici, nekolicina 'pametnih' je odlučila zviždati...
Vidi originalni članak

Španjolska je u četvrtak navečer slavila na gostovanju u Rumunjskoj 2-1 u 4. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

'Furiju' je spasio Kepa Arrizabalaga, vratar Chelseaja, kada je u posljednjim trenucima susreta odličnim intervjencijama sačuvao mrežu gostiju. Unatoč pozitivnom rezultatu na semaforu, ružan incident s početka utakmice.

SVE ZBOG MAJICE Fanaticosi napustili Bilino Polje zbog incidenta s policijom BiH

KVALIFIKACIJE ZA EURO 'Fiesta furije' kod Rumunja, Danska lako preko Gibraltara

Naime, tijekom minute šutnje za preminulu kćer španjolskog izbornika Luisa Enriquea dio rumunjskih navijača nastavio je pjevati, a neki su čak zviždali i bacali petarde na teren, izvjestio je španjolski Eurosport. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana Luisova kći Xana (9) izgubila je tešku bitku s rakom kostiju. Rumunjska klupa bila je vidno uznemirena i osramoćena, a kako je bilo Španjolcima, možemo samo zamišljati.

UŽIVO OD 20.45 Evo gdje gledati kvalifikacijski susret Hrvatske kod Slovačke

KAKO SE ČEKALA UTAKMICA Gužva pred stadionom: Brojni naši navijači nisu smjeli unutra

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pivaric_i_antolic 06.09.2019.

    Nemojte me krivo shvatit,al najbolje bi bilo da se ovaj članak izbriše jer ovakvi "ljudi" ne zaslužuju ni 1 slovo u ikojem članku. A kaj se tiče enriquea i xane zao mi je zbog njih,koliko vidim iz medija život nije mazio enriquea

  • Ljepanaša_HR 06.09.2019.

    Debilčine neke 🤮

  • lajh1985 06.09.2019.

    Sigurno ima nesto sto se krije iza ovoga,a ne odmah blatiti ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare