To je to što me zanima!

Berisha napušta Cibonu: Ne mogu bez Kosova, odoh kući

RAZOČARAO Dardan Berisha nije se snašao u Ciboni jer su mu nedostajali obitelj i prijatelji. Izdržao je samo mjesec i pol, a onda zatražio raskid ugovora s cibosima
Vidi originalni članak

Znalo se da odlazi, da mu je utakmica s Partizanom zadnja u dresu Cibone. Ipak, Slaven Rimac imao je dovoljno povjerenja u Dardana Berishu da ga u završnici ubaci u igru.

A 27-godišnjak s Kosova odužio mu se smireno pogodivši četiri slobodna bacanja u samoj završnici pobjede 63-57. Na kraju su ga i navijači ispratili pljeskom iako je u ovih šest utakmica jako razočarao.

- Drago mi je da smo se rastali na ovakav način. Ciboni želim mnogo uspjeha - kaže Berisha.

Karijeru će nastaviti u Prištini.

- Klub igra Fibin Eurokup, to je velika stvar za klub, ali i kosovski i albanski narod - kaže bek koji se u Ciboni nije snašao.

- Nisam se snašao u Zagrebu, a to se prenijelo na teren. Vratio sam se na Kosovo prije tri godine, tamo su mi obitelj i prijatelji, želim im biti bliže, naviknuo sam se na taj život - objasnio je.

I Rimcu je žao što je suradnja ovako završila, ali nije dvojio hoće li ga ubaciti u završnici.

- Uvijek držim leđa svojim igračima. Kod njega nije bilo pitanje kvalitete nego adaptacije. Naviknuo je pobjeđivati, ima jaja, malo bi igrača ovako reagiralo u ovakvim situacijama - rekao je Rimac.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • felipe 20.10.2015.

    Koliko je ovaj uopće odigrao..jednu i pol utakmicu... :D

  • MH08 19.10.2015.

    jedan covjek is susjednog sela (selo se zove Kućanci) mi je pricao da je kao mladic isao u Pariz kod sestre, a nije se odvajao od lopte...i tako je jednog dana tehnicirao sa loptom pred zgradom i prisli su mu dvojica starijih tipova u odijelima i pitali ga dali bi htio probati odraditi par treninga sa PSG-om...nakon par dana ponudili su mu stan i placu da ostane u Parizu i da igra za klub...a njegovo odgovor je bio: "Je Pariz Pariz...al moje srce je u Kućancima"...i dan danas se na to nasmijem...al kazu stariji ljudi da je istina i da je stvarno dobro igrao nogomet...

  • Stanks 19.10.2015.

    Idi da pravis bakljave i ljimunad ionako si pacijent za kosarku a i kad ste vi siptari nesto i znali u sportu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare