To je to što me zanima!

BBB se oglasili: Zaustavite linč na hrvatske građane, jedan leži sa čak sedam ubodnih rana!

Prisiljeni smo oglasiti se nakon nezapamćenog linča na Bad Blue Boyse u Ateni koje su pokrenuli grčki mediji i njihova javnost, objavili su navijači zagrebačkog Dinama
Vidi originalni članak

Nakon nereda u glavnom grčku gradu, u kojima je 29-godišnji navijač AEK-a izgubio život, informacija koje pristižu na sve strane, izvještaja grčkih medija, konačno su se oglasili i Bad Blue Boysi, pa njihovo izvješće prenosimo u cijelosti:

- Prisiljeni smo oglasiti se nakon nezapamćenog linča na Bad Blue Boyse u Ateni koje su pokrenuli grčki mediji i njihova javnost. U svemu tome, nažalost, sudjeluje i dobar dio hrvatske javnosti i medija. 

Nevjerojatna je lakoća kojom hrvatski mediji prihvaćaju to da se našim pripadnicima stavlja na teret odgovornost za tragediju koja se dogodila, a da ne postoje nikakvi dokazi za to. Niti mogu postojati što će vrijeme uskoro i pokazati. Postoji samo takozvana “istraga” kompromitirane grčke policije čiji je jedini cilj da se naknadno režira scenarij po kojem će se sramotna gesta upotrebe noža u navijačkom sukobu prišiti Hrvatima kako bi se zadovoljila krvožedna javnost, mediji i politika.

Istovremeno, sedmorica naše braće koji se nalaze u Ateni zadobili su ozljede od korištenja noževa. Trojica su ranjena ispaljenim signalnim raketama, a jedan pripadnik naše grupe zadobio je čak sedam (7!) ubodnih rana. Postoji li itko u Hrvatskoj kome ove činjenice remete narativ po kojem su Bad Blue Boysi odgovorni za najteže kvalifikacije koje im se stavljaju na teret? 

Apeliramo na sve medije i svu hrvatsku javnost: Zaustavite ovaj linč usmjeren na stotinu hrvatskih građana i ne sudjelujte u njemu! Ne uništavajte i ne igrajte se životima mladih ljudi zbog senzacionalizma!

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 461

  • padi_lus 15.08.2023.

    Daj ne njajke, sve 5 oko ne korištenja hladnog oružja *čitaj; noževa, ali dragi moji sugrađani, grci su vas opremili letvama sa čavlima, a kaj je to neg hladno oružje? Došli ste tamo izazvati kaos, uspjeli ste, sad ste svijetska vijest,bravo! Ali dragi moji boysi, sad jedite govna koja ste sami posrali.. žao mi klinca koji je probijen 7 puta.. što siješ to požanješ

  • zera 11.08.2023.

    Pa jesteli vi normalni. Gostujućim navijačima zabranjen dolazak a vi prevalite toliki put da bi se doli mlatili palicama i boli noževima. Bbb otišli u Grčku sa ciljem da izazovu nered jedna osoba ubijena dosta ozljeđenih a vi se tu nešto pravdate da ste ostali u ZG nebi bili ništa i utakmica bi bila odigrana. Sramite se Bbb.

  • mentalist1 11.08.2023.

    Pustite ga nek lezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare