To je to što me zanima!

Bayern trlja još malo soli na ranu: Pogledajte što je objavio nakon devet golova Dinamu...

Ne, to nije bio san, objavio je Bayern jutro nakon velike pobjede uz fotografiju semafora. Koji dinamovcima stvara nelagodu u trbuhu
Vidi originalni članak

Prije 13 godina Lyon je utrpao Dinamu sedam golova. Bilo je to ono vrijeme, grozno za navijače 'modrih', kada je klub primao porcije i bilježio negativne rekorde. U međuvremenu je hrvatski prvak narastao u europskim okvirima i napravio velike rezultate, ali sinoć ih je Bayern na Allianz Areni vratio u ta tmurna vremena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački velikan postao je prvi klub u povijesti Lige prvaka koji je na jednoj utakmici zabio devet golova i ujedno nanio Dinamu najteži europski poraz. Sergej Jakirović i njegovi igrači htjet će to što prije zaboraviti, ali na njihovu žalost, neće to tako lako iščeznuti. A pobrinuo se i Bayern.

Bavarci su jutro nakon uvjerljive pobjede objavili fotografiju semafora i napisali: 'Ne, to nije bio san'.

Kao da dinamovcima nije dovoljno teško. Još su im malo natrljali soli na ranu i pokazali koliko nemilosrdna može biti Liga prvaka. Donese ti ogromne iznose novca, priliku da igraš s najboljima, ali ti često priušti ovakve večeri. Nije ni hrvatski prvak jedini. Sjetit će se mnogi kako je velika Barcelona prije četiri godine nastradala na Allianz Areni s 8-2. 

Navijači Dinama zazivaju otkaz Jakiroviću. Modri su na početku briljirali, mljeli protivnike, no nakon remija s Rijekom, izgubili su od Hajduka pa sada nastradali i od Bayerna. Vide se naznake krize, ali tek je početak sezone.

U subotu slijedi Slaven Belupo kao prilika za zaviti rane, a potom i još sedam kola u Ligi prvaka tijekom kojih imaju priliku popraviti imidž i dokazati da je ovo bila samo jedna loša večer. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Bravooo ❤❤❤❤ 18.09.2024.

    zato Navijaci Bayerna i ostali veliki klubova su protiv ovog sistema ... dosadna Igra BEZVEZE zna da unaprijed da ce primiti 6-7 golova ono 9 jos 3 ofsaid moglo biti 14-15 :0 ... Pa toliko Bayern u Njemackom Kupu ne trpa nekome iz 4 Lige. Al hajde imaju cast 1 su Momcad koja PRIMILA 9 😂 A Sudac da sudi 2 penala protiv dinama toga u HNL nema zabranjeno. 😂 zato kazna dolazi u Europi kad u HNL sve kupis unaprijed i sudce sve oko zagreba ... Mamic vrati se mozda ukinu Ti zabranu dovedi Brata svoga Zokija nek on bude Trener 😂

  • Poljanec 18.09.2024.

    ja zbog žena nisam htio,al zbog Dinama sam pio,zbog Dinama kad je gubio....

  • darko1981 18.09.2024.

    sipantizer sam HAJDUKA ali što se rugati Dinamu koji izgubi o Bajerna.A zaboravio si da si ispao od DRUGOLIGAŠA iz Rumunjske .JADNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare