To je to što me zanima!

Baturina ostaje igrač Dinama! 'Bilo je izuzetno dobrih ponuda, ali želimo konkurirati u Europi'

Dinamo je poručio: Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na europskoj sceni
Vidi originalni članak

Dinamo je u petak održao devetu sjednicu izvršnog odbora, a predsjednik uprave Zvonimir Manenica koji je otkrio kakvo je financijsko stanje na Maksimirskoj 128 nakon nedavnog plasmana u Ligu prvaka. A stanje je - vrlo dobro!

Hrvatski prvak je inkasirao više od 20 milijuna eura plasmanon u najelitnije klupsko natjecanje, zbog čega je, na kraju prijelaznog roka, Martin Baturina (21) još uvijek igrač 'modrih'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velimir Zajec ističe kako je za Dinamo najbolja moguća odluka zadržati Baturinu na Maksimiru.

- Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu. Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni. U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku - kazao je Zajec. 

Marić doveo pojačanja i smanjio trošak na plaće

Sportski direktor Marko Marić podnij je izvještaj dosadašnjeg tijeka ljetnog prijelaznog roka, a zaključak je kako su u Dinamo dovedeni kvalitetni igrači, a kako je ispunjen cilj i smanjen trošak na plaće igrača. Ipak, Marić priznaje kako po tom pitanju ima dodatnog prostora za napredak.

Marketing može napredovati

- Svoj plan rada predstavio je i novi član Uprave za prodaju i marketing Hrvoje Puhalo, te naglasio kako postoji veliki prostor za napredak kluba i da vjeruje da će se već u kratkoročnom razdoblju vidjeti neki segmenti toga.

- Predsjednik Odbora za stadion i član Izvršnog odbora Ivan Nauković predstavio je novosti po pitanju stadiona Maksimir i Kranjčevićevoj. Naglašeno je kako GNK Dinamo aktivno sudjeluje u razgovorima s Gradskom upravom Grada Zagreba i Vladom Republike Hrvatske i da će detalji biti na vrijeme prezentirani po postizanju konačnog dogovora. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • danijel00 31.08.2024.

    Mamic bi ga prodao jos proslo ljeto ako ne i prije.

  • fleki669 31.08.2024.

    aktivno sudjeluje znači stadion do 2050.

  • domba18 31.08.2024.

    Treba mu dati placu kao Petkovicu i mir kakva Fiorentina i sl .

Komentiraj...
Vidi sve komentare