To je to što me zanima!

Baturina: 'Lukina desetka? To je san svakog djeteta, ne želim si stvarati pritisak. Gledam i učim'

Nadam se da će biti još medalja. Treba biti oprezan protiv Škotske, ako budemo na nivou, pred našom publikom bismo trebali pobijediti, rekao je Erlić
Vidi originalni članak

Jako dobro iskustvo za mene, nisam igrao u puno takvih utakmica. Stvarno su tu sjajni igrači, velika je konkurencija, dokazuješ se na svakom treningu i nadaš se da ćeš biti unutra, rekao je Martin Baturina (21) o novim utakmicama u 'vatrenom' dresu.

BEZ JOŠ JEDNOG IGRAČA Otpao golman 'vatrenih'. Dalić odmah aktivirao pretpoziv!

Prvo izabranici Zlatka Dalića igraju u subotu, 12. listopada, kod kuće protiv Škotske na Maksimiru, a onda odlaze na gostovanje u Poljsku gdje će igrati u utorak, 15. listopada. Na obje će utakmice 'vatrene' predvoditi kapetan Luka Modrić (39).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne treba puno govoriti o njemu, svi znamo kakav je majstor. Ne samo on, nego svi igrači, samo gledaš i učiš. Prvi put kad sam došao, samo sam promatrao tko što radi, samo gledaš i učiš - rekao je pa se osvrnuo na Modrićev ostanak u reprezentaciji:

- Sigurno bi značilo, kapetan je i svaka mu čast. Nadam se da će ostati. Bih li volio biti kao uzeti Lukinu desetku? O tome sanja svako dijete, ali ne žurim nigjde, idemo korak po korak - zaključio je Martin.

S njim je bio i Martin Erlić (26) koji je ovog ljeta iz Sassuola prešao u redove Bologne.

- Dogodilo se u kratkom roku, sretan sam što sam ostao u Italiji. Nadam se da sam iskoristio minutažu koju sam dobio, kvalitetniji su od Sassuola, ali što je bolja konkurencija, bolji sam i ja - započeo je pa se osvrnuo na reprezentaciju s kojom je osvojio srebro u Ligi nacija i broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru:

ZANIMLJIV DETALJ FOTO Škoti okupirali Zagreb dva dana prije utakmice: Nasred Trga izvješena njihova zastava

-  Dobro me krenulo, mislim da sam to zaslužio radom i upornošću, tako želim nastaviti dalje. Nadam se da će biti još medalja. Treba biti oprezan protiv Škotske, ako budemo na nivou, pred našom publikom bi trebali pobijediti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kawasaki CH 10.10.2024.

    Luka je Unikat.AmenTreba se igrat❤️za HR

  • Jopazg 10.10.2024.

    Neka mali obuce desetku ako ce izgarati za reprezentaciju🇭🇷 Kad se sjetim kako ga je hayducija ucjenjivala😄 Torsida to nikada nije smatrala potrebnim predbaciti njihovoj svetoj upravi. Kriv Mamic?

  • i.hun 10.10.2024.

    Još ćeš puno graha pojesti prije nego dobiješ tu desetku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare