To je to što me zanima!

Baturina: Dresovi mi se stvarno sviđaju. Postavili smo ljestvicu više ove sezone, u Ligi prvaka

Euro? Jako lijepo iskustvo. Igrati i trenirati s velikim igračima. Sve u svemu, puno sam dobio s prvenstvom. Ja sam vjerovao i prije toga da mogu igrati na toj razini, rekao je veznjak Dinama
Vidi originalni članak

Dinamo je predstavio dresove za novu sezonu. Britanska marka Castore zamijenila je Adidas, dugogodišnjeg proizvođača Dinamove opreme, a igrači su u parku Maksimir domaću i gostujuću garnituru pokazali javnosti i navijačima. Vidljiva je razlika od dosadašnjeg dizajna, garniture su mrvicu drugačije od onih na koje su navijači navikli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Meni se stvarno sviđaju, nešto je novo i nadam se da će se svima svidjeti. Trakice mi se sviđaju i općenito boja kao boja. Nadam se da će i rezultati biti dobri. Ne znamo unaprijed, ali vjerujem u to - rekao je Martin Baturina i dodao:

- Snaga je tu, normalno. Svaki put kada obučeš dres Dinama dat ćeš sve od sebe.

Cilj je Liga prvaka i dobre utakmice

Doček nakon naslova je bio lijep, slijedi početak nove sezone uskoro.

- Imali smo jako lijep doček, nadam se da će biti ponovno. Ne možemo znati i ne volim predviđati unaprijed, ali vjerujem u Dinamo. Sada to treba prebaciti na tribine, već su ljudi počeli dolaziti i hvala im na tome. Nadam se da će biti još veći broj.

Kakvi su ciljevi ove sezone?

- Dinamu je uvijek cilj Liga prvaka, stavili smo si neku veću ljestvicu što se tiče Europe. Nadam se da ćemo se kvalificirati i odigrati dobre utakmice tamo.

'Marko Pjaca veliko pojačanje'

Martin Baturina ostaje u Dinamu?

- Ne želim ništa predviđati, ali dok sam u Dinamu, moj je fokus na Dinamu.

Stigao je Marko Pjaca?

- Svi znamo kakav igrač je Marko Pjaca. Prije svega jako dobar momak i još bolji igrač. Sigurno će nam biti veliko pojačanje.

Na pozornici ste najavili trostruku krunu?

- Malo sam se zeznuo, ali što da ne. Neka bude Liga prvaka!

Baturina igrao na Euru

Kakvo je bilo prvo veliko natjecanje s reprezentacijom?

- Jako lijepo iskustvo. Igrati i trenirati s velikim igračima. Sve u svemu, puno sam dobio s prvenstvom i jedno lijepo iskustvo. Ja sam vjerovao i prije toga da mogu igrati na toj razini. Neću reći da je to bila potvrda, jer inače ne bih imao što tamo raditi, nego jedno lijepo iskustvo.

- Nema tu, jednostavno si profesionalac. Nema veze je li Europsko prvenstvo ili prijateljska, moraš dati sve od sebe i to je jedini i pravi put.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bogunus! 08.07.2024.

    Koda je bitbo kakvi su dresovi. Ne igraju dresovi vec igraci

  • freeshooter 08.07.2024.

    ...koji je dinamov knjigovođa birao ovako ružan i neusklađen dizajn... jer samo neuk čovjek može dovesti do ovoga... treći, svjetloplavi, samo malo ublažava sramotu ova dva prva... jednostavno nije to nivo za naš Dinamo...

  • Mata10 07.07.2024.

    Ovi plavi i nekako ali oni žuti su dno dna. Pokraj onako lijepih crnih gostujućih dresova oni izaberu ovu odvratnu žutu boju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare