To je to što me zanima!

Barcina zvijezda kod psihologa: 'Nikad se nisam toliko srušio...'

Obično idem jednom ili dvaput tjedno. Pomogla mi je i obitelj, imam veoma zdravo okruženje, priznao je Ferran Torres
Vidi originalni članak

Ferran Torres (22) stigao je prošle godine u Barcelonu iz Manchester Cityja za 55 milijuna eura, no u posljednje vrijeme ne igra previše zbog čega je bio primoran potražiti pomoć psihologa.

- Osjećao sam se kao da sam upao u rupu bez dna. Nikad se nisam toliko srušio. Obećao sam Xaviju da ću ja ponovno biti ja - priznao je pa dodao:

- Dao sam se u ruke psihologa. Obično idem jednom ili dvaput tjedno. Pomogla mi je i obitelj, imam veoma zdravo okruženje - zaključio je Torres, prenosi La Vanguardia.

Mladi Španjolac je prošle sezone imao osigurano mjesto u prvih 11, no dolaskom pojačanja i oporavkom nekih igrača sada je pomalo pao u drugi plan.

BURNA REAKCIJA Brazilac eruptirao nakon što ga je Xavi izvadio iz igre! Poludio na klupi, kapetan ga smirivao VIDEO: NAKON GOLA ELCHEU Legende hvale Modrića, trener Ancelotti poručio: Ne znam hoće li se složiti, takva je statistika...

Tamošnji mediji tvrde da je tome kumovao i loš odnos s Robertom Lewandowskim, koji navodno preferira Ansua Fatija, Ousmane Dembelea i Raphinhu ispred Torresa u napadačkom tercetu Katalonaca.

Torresu ugovor ističe u lipnju 2027., no ova sezona mogla bi mu biti i posljednja u dresu Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Space Burek 21.02.2023.

    Ni prvi ni zadnji kojem se ovo dogodilo a u Barceloni je bilo barem 3 ovakva slučaja prije Torresa. Andre Gomes i Bojan Krkić su javno izjavili da su se zbog pritiska raspadali a mislim da je i Paco Alcacer tako prošao. A ovo što se tiče Lewe je normalna stvar jer je Torres do ove zadnje Barcine utakmice bio baš katastrofalan. U jednom periodu od 600 minuta nije imao šut na gol.

  • Juki9 21.02.2023.

    Izgleda da mu je psiholog od pomoći, zadnju utakmicu je bio najbolji.

  • toma789 21.02.2023.

    mimoza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare