To je to što me zanima!

Barcelona spremna podići novi kredit kako bi dovela senzaciju

Nico Williams na radaru je mnogih klubova, a među njima je i Barcelona. Jedina poteškoća je što katalonski klub ima problema s financijama pa će za njegov transfer morati podići kredit
Vidi originalni članak

Nico Williams (22) oduševio je svojim igrama na Euru. U Njemačkoj je zabio dva gola, dodao jednu asistenciju i tako skrenuo pozornost na sebe. Igrač Athletica u svom ugovoru ima ugrađenu otkupnu klauzulu od 58 milijuna eura, a za njegov otkup zainteresirana je Barcelona, Arsenal i Chelsea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Arsenal ga vidio kao idealno pojačanje i zamjena za Gabriela Martinellija (23) na lijevom krilu. Situacija s Chelseajem je pak nešto kompliciranija. Plavi iz Londona već u svom rosteru na istoj poziciji imaju Raheema Sterlinga (29) i Mihajla Mudrika (23), a u rijetkim prilikama kada nije bio ozlijeđen, tu poziciji znao je popuniti i Christopher Nkunku (26).

PUT BIVŠEG 'MODROG' Pozadina odlaska Danija Olma iz Barcelone u Dinamo: 'To mu je bila najteža odluka u životu'

Čini se kako je najdalje u pregovorima dogurala "blaugrana" koja je nedavno podignula kredit od 100 milijuna eura. Katalonski klub nalazi se u velikim financijskim poteškoćama, a kredit im je potreban kako bi podmirili račune u nadolazećem razdoblju. No prema navodima španjolskih medija Barca je spremna podići novi kredit samo kako bi otkupila krilnog napadača Bilbaa.

ZBUNJUJUĆA SITUACIJA Bizaran gaf Barcelone: Objavila da odlaze dvojica posuđenih igrača pa brzo obrisala objavu

Španjolac je zajedno s bratom Inakijem prošao mlađe uzraste Athleticaa za koji je prvi put 2021. godine. Nico je pod ugovorom do kraja sezone 2026./27., a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura. U prošloj sezoni je odigrao 37 utakmica, a zabio je osam golova i dodao 19 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ne podnosimo Izdajice 19.07.2024.

    Vau 🤣 dva driblinga i jedan gol i to je to👉 kakvo otkriće 🤔

  • javolimporše1 19.07.2024.

    ne kužim🤔 matematika im ne drži vodu, a oni kredit.

  • dobralubenicaMeloni 19.07.2024.

    Barca će narednih 5g uzeti min 4 La lige. One primadone iz Reala će se međusobno poubijati tko je veća faca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare