To je to što me zanima!

Barcelona ostala bez Olma! Evo koliko će izbivati zbog ozljede

Iako se prvotno očekivalo kako je riječ o lakšoj ozljedi i kako će Olmo propustiti samo ogled u Ligi prvaka protiv Monaca daljnje su pretrage otkrile pravu ozbiljnost ozljede
Vidi originalni članak

Dani Olmo (26) stigao je ljetos u Barcelonu kao jedino pravo pojačanje katalonskog kluba, a u tri utakmice je sve nevjernike, ako ih je uopće i bilo, preobratio u fanove. Bivši dinamovac nije trebao puno vremena za prilagodbu u novom klubu i zabio je tri gola u prve tri ligaške utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, Olmo je pretrpio ozljedu zadnje lože u velikoj pobjedi Barcelone nad katalonskim rivalom Gironom u petom kolu La Lige.

Iako se prvotno očekivalo kako je riječ o lakšoj ozljedi i kako će Olmo propustiti samo ogled u Ligi prvaka protiv Monaca i eventualno iduće kolo La Lige s Villarealom, daljnje su pretrage otkrile pravu ozbiljnost ozljede.

Barcelona je tako na klupskim stranicama objavila kako će Olmo izbivati s travnjaka idućih četiri do pet tjedana, što znači kako bi se trebao vratiti u redove katalonskog velikana tek nakon reprezentativne stanke u listopadu, ali bi prema ovoj procjeni trebao biti spreman za prvi El Clasico sezone koji je na rasporedu 27. listopada.

U Barceloni se nadaju kako će i bez Olma održati sjajnu formu. Momčad Hansija Flicka nakon pet utakmica ima maksimalnih 15 bodova uz uvjerljiv učinak od 17 postignutih golova i tek četiri primljena gola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Space Burek 16.09.2024.

    Već 3 godine Barcelona ima sreće sa ozljedama. Svaki puta kada naprave dobar niz dođe barem jedna ovakva ozljeda a sa reprezentativne stanke im se vrate barem 2 igrača sa sličnom ozljedom ili još gorom. Sada treba izdržati dok se ne vrate Gavi, FDJ i Olmo... A Cassado i Torre moraju dati sve što mogu u tom periodu.

  • kp 16.09.2024.

    Sad će neke budale vidjeti koje je Olmo pojačanje.

  • ALLinONE!!! 16.09.2024.

    Al ih neće, ukleta ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare