To je to što me zanima!

Ballack se oglasio: Moja cura nije bila djevojka mog pokojnog sina. Poduzet ću pravne mjere!

Ballack je već dvije godine u vezi s manekenkom Sophijom Schneiderhan (23) koja je 25 godina mlađa od njega. Neki su tvrdili da je ona bila prijateljica pa čak i djevojka njegova sina, ali on je to demantirao
Vidi originalni članak

Michaela Ballacka (48) pamtimo kao legendarnog njemačkog nogometaša, ali posljednjih godina puni novinske stupce nekim drugim događajima iz svog života. Prije tri godine njegov sin Emilio preminuo je nakon što se prevrnuo quadom, a posljednjih dana njemački mediji pišu kako je bivši igrač Bayera, Bayerna i Chelseaja utjehu pronašao u najboljoj prijateljici pokojnog sina.

Kako je pisao Bild, Ballack je već dvije godine u vezi s manekenkom Sophijom Schneiderhan (23) koja je 25 godina mlađa od njega. Neki su tvrdili da je bila najbolja prijateljica njegovog pokojnog sina, pa su čak otišli toliko daleko s tvrdnjama da mu je bila i djevojka. Bivši njemački nogometaš konačno se oglasio, potvrdio je da su u ljubavnoj vezi, ali je neke stvari demantirao.

- Povodom medijskih napisa, osjetio sam potrebu da trebam nešto razjasniti: Moja partnerica Sophia nije ni bivša djevojka mog preminulog sina, niti su oni bili prijatelji. Poduzet ćemo pravne mjere protiv ovih neistina i zatražiti da naša privatnost bude poštovana - napisao je on na Instagramu.

Ballack je u karijeri igrao za Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Bayern i Chelsea. Osvojio je četiri Bundeslige, tri njemačka kupa, jednu Premier ligu, ali je i ostao bez mnogih trofeja. S Njemačkom je gubio u finalu Svjetskog prvenstva i Europskog prvenstva, dok je s Bayerom i Chelseajem izgubio u finalu Lige prvaka. 
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Maderfaker 03.10.2024.

    Nije mogla preko sina do love, sad bu preko tate..

  • mimi mala 03.10.2024.

    cura od 23 godine

  • Jopazg 03.10.2024.

    Njegova stvar. Ova ce,kad ga se zasiti zamjeniti nekim svojim vrsnjakom. Naravno da nece otici praznih dzepova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare