To je to što me zanima!

Balić spreman za sezonu: Ma, kao novi sam, super!

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb počeli su pripreme za novu sezonu, ali bez suspendiranog D. Duvnjaka, koji trenira odvojeno od momčadi
Vidi originalni članak

Kako misliš da ne znaš gdje je dvorana?! Pa lijepo sam ti objasnio, skreneš desno i voziš do kraja. Ne možeš promašiti, navodio je mobitelom ekonom Zlatko Frater slovenskog reprezentativca Zorana Lubeja, koji se izgubio na putu prema Kutiji šibica. Istodobno su na prvo okupljanje rukometaša Croatije osiguranja Zagreb laganim korakom stizali Ivano Balić i Gorazd Škof. Prije treninga odlučili su se rashladiti sladoledom.
- Ma, kao novi sam, zaista super - rekao je nasmijani Ivano Balić, a vidno preplanuli Gorazd Škof pohvalio se:
- Vidi me, 91 kila, 'utegnut’ i čvrst kao stijena - pokazivao je mišiće golman zagrebaša koji odmor s obitelji proveo u Pirovcu.
- Hajde, barem će mu žena biti sretna - dobacio je netko od suigrača i izazvao salvu smijeha.
Raspoložen je bio i uvijek nasmijani Mirza Džomba, tri je tjedna radio s trenerima NK Rijeke i spreman je za novu sezonu. No do smijeha nije direktoru Bartolu Kalebu i glavnome menadžeru Zoranu Gopcu. Na okupljanju se nije pojavio Domagoj Duvnjak, koji čeka rasplet pregovora CO Zagreba i HSV-a. Do daljnjeg će trenirati s Borisom Nemecom...
- HSV se još nije javio, čekamo rasplet. Duvnjak je naš igrač, prima plaću i trenira individualno - rekao je Kaleb te potvrdio kako pregovaraju s Ivanom Čupićem.

U ZAGREBU LAGANICA, TEK NA ROGLI 'PAKAO'
Prve će dane priprema zagrebaši provesti u Zagrebu. Bit će to zagrijavanje za pakleni dio koji počinje 3. kolovoza na slovenskoj Rogli. Tamo će osam dana rukometaši CO Zagreba nabijati formu za novu sezonu.
- Bolja je Rogla nego Kranjska Gora. Tamo nemaju kamo bježati. Odradit ćemo pripreme vrhunski - rekao je glavni menadžer Zoran Gobac napomenuvši kako je siguran da će ovo biti sezona Balića i Džombe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dboras4 02.08.2009.

    šta se vas tiče koga je on i gdje bario...jeste ljubomorni?njegova rukometna karijera nema veze s njegovim privatnim životom.baliću zaželjela sam te se u onom starom igračkom izdanju.iskreno se nadam da će ovo biti tvoja sezona(i džombina):-)držim fige da zagreb dogura što dalje

  • dinamovac4ever 29.07.2009.

    sta dajete minuse..pred kraj koncerta u disku vertigo,ivano balic je pijan bario plavusu...na izlazu

  • lilith 28.07.2009.

    balić je kreten!

Komentiraj...
Vidi sve komentare