To je to što me zanima!

Balić: Ma nije mi drago što nema nekih starijih igrača

Oni mogu još puno dati, ali to je odluka našega izbornika, on je tako odredio, kaže Ivano, misleći na Špoljarića, Dominikovića, možda i Metličića...
Vidi originalni članak

Kako se osjećam? Pospano, rekao je Ivano Balić preuzimajući službenu loptu rukometnog EP-a u Austriji. S osmijehom je odradio slikanje s Magicom, maskotom Europskog prvenstva, a potom se prebacio na ozbiljnije teme.
- Dosta je promjena u reprezentaciji, nema nekih starijih igrača - sa sjetom u glasu pričao je Ivano Balić i zabrinuto dodao:
- Meni to nije drago jer oni još mogu igrati i dati puno. Ali, izbornik je tako odredio...
U Austriji će igrati podmlađena reprezentacija, a ciljevi su visoki.
- Vidjet ćemo kako ćemo se posložiti. U ovom trenutku želim samo zdravlja, a sve ostalo će već doći. Na EP-u ćemo korak po korak pa do kuda stignemo - rekao je Balić i na odlasku dobacio:
- Valjda ćemo se vidjeti na Europskom prvenstvu u Austriji...

SCHWEIGHOFER: U GRAZU ĆE VAM BITI KAO KOD KUĆE
Prvi krug EP-a hrvatska reprezentacija igra u Grazu, a čelnici grada učinit će sve kako bi našim rukometašima i navijačima uljepšali boravak.
- Ponosni smo i sretni što će Hrvatska igrati baš u Grazu - rekao je predsjednik organizacijskog odbora Michael Schweighofer i napomenuo:
- Svi navijači i reprezentativci osjećat će se kao kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nidzo111 19.12.2009.

    stavrno neznam koji je k... i cervaru i svima ostalim koji su odlucivali pa nisu pozvali dominkovica pa taj covjek je srce ekipe sjecatel se samo kako je plakao nakon pobjede protiv spanjolske na sp.....zalosno al istinito:(((

  • dboras4 18.12.2009.

    bogme ni meni nije drago što je červar o..... ove iskusnije(oprostite na izrazu) iako zapravo mislim da je tu červar najmanje odlučivao,a više ona mafija iz saveza.jednostavno nije u redu.bez obzira u kakvim konfliktima oni bili sa pojedinim igračima uspjeh je važniji i ne kužim šta seru

Komentiraj...
Vidi sve komentare