To je to što me zanima!

Bakrar sve bliže Maksimiru! Evo i pod kojim uvjetima dolazi...

Bakrar je u Istru 1961 stigao kao slobodan igrač iz alžirskog kluba ES Setifa. Imao je vrlo dobru- prošlu sezonu s osam golova i tri asistencije
Vidi originalni članak

Dinamo je sve bliže dogovoru s Istrom 1961 oko napadača Monsefa Bakrara (22). Ovaj Alžirac prošle je godine došao u Istru kao slobododan igrač iz alžirskog kluba ES Setifa.

Bakrar, koji je prošle godine zabio osam golova i imao tri asistencije, u Dinamo bi trebao doći na jednogodišnjom opcijom i opcijom otkupa ugovora. Dinamo može, ali ne mora, otkupiti Bakrarov ugovor na kraju sezone.

JAKIROVIĆ GA CIJENI Niko Janković se vraća u Rijeku, raskida ugovor s Dinamom i u ponedjeljak potpisuje za 'bijele' JOSIP ČONDRIĆ ZA 24SATA Livi protiv starog prijatelja za Ligu prvaka? 'Legendarni Deda uživao bi gledajući nas dvojicu'

Jedini Alžirac u povijesti Dinama je El Arabi Hillal Soudani, koji je jedan od legendi Dinama. Soudani je za Dinamo odigrao 196 utakmica, zabio 86 golova uz 54 asistencija. Bakrar bi dolaskom postao drugi Alžirac u povijesti Dinama.

Dinamo je sve bliže dovođenju napadača. Podsjetimo, 'modri' su već bili u pregovorima za napadača Maribora Žana Vipotnika, kao i s Rijekom oko Matije Frigana.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hammer1 25.06.2023.

    Makni konkurenciju i potplati sudce.....zna se koji su klubovi na celu.....pocinje nova sezona

  • 24.06.2023.

    Neznam kakav bi bio protiv europskih momčadi al za HNL i još u jakom klubu top igrač sigurno

  • Monza1995 24.06.2023.

    Svi bi htjeli igrati za naš najbolji najtrofejniji hr klub Dinamo Zagreb

Komentiraj...
Vidi sve komentare