To je to što me zanima!

Badelju je puno srce! Maksimir je zapljeskao njemu i Pivariću

Hrvatski nogometni savez nije, dakako, zaboravio na Badelja i Pivarića, koji su ostavili veliki pečat u reprezentaciji kao članovi legendarne generacije koja je osvojila srebro na SP-u u Rusiji
Vidi originalni članak

Luka, Mandžo, Čarli, Šime, Deki... svi koji su ostavili dubok trag mogu si uzeti to pravo da kažu dosta, da se oglase. A nakon tog turnira shvatio sam da ja to ne zaslužujem, ionako nisam prebitan, a odlazim dignute glave, pričao je Milan Badelj (34) za Sportske novosti prije nekoliko mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši veznjak Dinama, koji je za 'vatrene' odigrao čak 55 utakmica, na tihi je način otišao iz reprezentacije. Ispao je s popisa uzvanika Zlatka Dalića, a dok je igrao za talijanskog prvoligaša Genou, gdje je i danas, njegovo je ime nekako postalo zaboravljeno u reprezentaciji.

RAFAEL U KVADRATIĆIMA Brazilac koji obožava 'vatrene' prvi put na Maksimiru! Priča i hrvatski: 'Imam kartu za Euro'

Hrvatski nogometni savez nije, dakako, zaboravio na Badelja, koji je ostavio pečat u reprezentaciji kao član legendarne generacije koja je osvojila srebro u Rusiji. 

Tim je povodom HNS uoči utakmice kvalifikacija za Euro 2024. na Maksimiru odao počast Badelju i Josipu Pivariću (34), koji je na kraju prošle sezone otišao u igračku mirovinu.

ANIMIRALI SKANDIRANJE VIDEO Pogledajte navijanje u fan zoni 'vatrenih': Kad već ne ide organizirano, može i ovako POGLED U UTROBU MAKSIMIRA Ekskluzivni video: Kako izgleda svlačionica 'vatrenih' uoči ključne utakmice kvalifikacija

Igrači su dobili pljesak publike na rasprodanom Maksimiru, a zatim su im predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa uručili posebne dresove s brojevima 55 i 26, koji obilježavaju broj utakmica koje su Badelj i Pivarić odigrali za 'vatrene'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cigo_iz_brazila 22.11.2023.

    Dečki hvala vam na svemu šta ste dali za sveti dres 🇭🇷👏💪 Piva svaku tekmu odradio korektno, uvijek je ostavljao srce na terenu i to mu nitko ne može oduzet ❤️👏 ali baš nekako ostaje žal zbog Badelja jer je dečko mogao godinama bit važna karika reprezentacije, ali eto baš se potrefilo da je igrao na Brozovoj poziciji i nije nikako mogao pokazat ono najbolje od sebe, ali je zato svaki put kad je dobio priliku odigrao vrhunski i bez greške. Jako zahvalan igrač i želim mu puno sreće u ostatku karijere ❤️💪🇭🇷

  • fernandes11 21.11.2023.

    kustic i pletikosa 😂😂😂

  • Tmularemija 21.11.2023.

    Koja smijurija Pivaricu daju dres sa brojem 26, lik neznam jeli i odigrao 26 tekmi😂🤣😂🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare