To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi poslali poruku Dinamu uoči otvaranja sezone

Dinamo večeras u 21 sat igra 1. kolo SuperSport HNL-a protiv Istre. Navijači Dinama, u znak podrške, ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona postavili su veliki transparent.
Vidi originalni članak

Bad Blue Boysi postavili su veliki transparent ispred maksimirskog stadiona kao znak podrške. Dinamo večeras u 21 sat protiv Istre otvara novu sezonu HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića pripreme je odradila uspješno, a na Maksimir je stiglo i nekoliko pojačanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči večerašnje utakmice, Boysi su ispod zapadne tribine maksirmiskog stadiona ostavili transparent s natpisom 'Hoćemo titulu i ove godine'. Najvjerniji navijači Dinama oglasili su se i priopćenjem.

- Bliži se početak nove sezone u kojoj Dinamo kreće u obranu dvostruke krune i borbu za plasman u Ligu prvaka! Želimo nastaviti tamo gdje smo stali prošle sezone koja je imala spektakularan završetak, a to podrazumijeva pun sjever u petak navečer kada na Maksimiru gostuje Istra - napisali su navijači. 

- Očekujemo da tribina nastavi svoj rast i prenese energiju i dobru atmosferu u novu sezonu koja će biti prepuna izazova kako za naš klub tako i za nas. S pravom se može reći kako je ovo prva sezona nakon dugo vremena u koju ulazimo bez ozbiljnijih opterećenja van čiste navijačke priče, s fokusom na ono što slijedi na tribini i naravno - na terenu! - dodali su Boysi. 

BBB-i su naglasili da je iznimno bitno da Dinamo u novu sezonu uđe sa stilom u pobjedničkom ritmu. Klub s Maksimira uskoro očekuje doigravanje za ulazak u Ligu prvaka što navijače veseli. 

- Sjever brani svoju krunu! - zaključili su Bad Blue Boysi.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tommy g outer 02.08.2024.

    Ajmooooo ! Samo  jako ! Dajte nam ajduga,da se igramo...

  • Mata10 02.08.2024.

    A jesu BBB poslali poruku koliko će koštati klub u novoj sezoni??

  • lucky edy 02.08.2024.

    Dali Špikič ide u Rijeku? Šta javlja Fabrizio Romano?

Komentiraj...
Vidi sve komentare