To je to što me zanima!

Babu pitali tko je najslavnija osoba u njegovu imeniku. On ispalio kao iz topa: Ivan Perišić!

Dok se čeka povratak na parkete najboljeg hrvatskog strijelca, Bojan Bogdanović je odradio "media day" u Brooklynu. Neki su naveli Baracka Obamu, drugi Travisa Kelcea. Babo je imao samo jedno ime
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović (35) vratio se u svoje Netse. U Brooklynu je i započeo NBA karijeru još davne 2014. godine pa tamo proveo dvije i pol sezone prije nego je tradean u Washington.

-  Uzbuđen sam što sam se vratio. Bio sam tu kada su otvorili ove prostorije i dvoranu za trening. Drago mi je što sam opet tu, puno je novih ljudi u klubu u odnosu na tada pa je potpuno drugačija energija oko sezone i trenutne momčadi - rekao je Babo prilikom predstavljanja.

Operacija stopala, muči ga i zglob

Kao i lani, propustit će početak sezone. Ovoga puta zbog operacije stopala koju je imao još na proljeće, ali od koje se još nije u potpunosti oporavio. Muči ga i zglob.

I dok se čeka povratak na parkete najboljeg hrvatskog strijelca, Bogdanović je odradio "media day" u Brooklynu. Odgovorio je na pitanje koje je bilo na dnevnom redu: "Tko je najpoznatija osoba u vašem imeniku na mobilnom telefonu?".

Veliki navijač Hajduka

Babo je ispalio kao iz topa.

- Ivan Perišić!

Poznato je da je najbolji hrvatski košarkaš posljednje desetljeće veliki navijač Hajduka, kao i da mu je Ivan Perišić dobar prijatelj. 

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lanai goga 12.10.2024.

    Pa krpa zakrpu uvjek stavi na prvo mjesto

  • Doktor Petkovi ć 12.10.2024.

    Babo je propali slucaj isto ko i letva...

  • mali moj 12.10.2024.

    Po odgovoru ti je sve jasno o tom mozgu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare