To je to što me zanima!

Atraktivna Diletta se javila uoči finala: Njega želim, ali na klupi!

Zapanjena sam činjenicom da za talente poput Marcusa Rashforda nema mjesta u prvoj postavi Engleske. Mislim da je jedan od najboljih napadača u Europi, napisala je zgodna sportska novinarka
Vidi originalni članak

Engleska će od 21 sat na Wembleyju dočekati Italiju u finalu Europskog prvenstva, a tom je prigodom popularna talijanska sportska novinarka Diletta Leotta napisala kolumnu za Sun u kojoj je, između ostalog, navela šanse svojih sunarodnjaka, ali i koga ne želi vidjeti na travnjaku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ANKETA: PENAL ILI NE? VIDEO Pogledajte penal o kojem svi pričaju: Finalni pad Sterlinga

- Italiji neće biti lako s Engleskom na Wembleyju, kod kuće i među njihovim navijačima. Engleska ima granitnu obranu, a u napadu se Gareth Southgate može uzdati na snagu Harryja Kanea i brzinu Raheema Sterlinga, dvojice šampiona koje bih voljela vidjeti jednog dana u Italiji, pa čak i intervjuirati ih - napisala je.

Zgodna talijanska novinarka iznenađena je činjenicom da u udarnoj postavi 'Gordog Albiona' nema mjesta za zvijezdu Manchester Uniteda.

LINEKER ENGLEZIMA 'Nemojte zviždati talijanskoj himni, prokleto je bezobrazno'

- Zapanjena sam činjenicom da za talente poput Marcusa Rashforda nema mjesta u prvoj postavi Engleske. Mislim da je jedan od najboljih napadača u Europi, zajedno s Kylianom Mbappeom i Erlingom Haalandom. Ima tehniku, brzinu, snagu i kreativnost. Dakle, nadam se da će ga Southgate ostaviti na klupi i u nedjelju navečer.

Rashford nijednu utakmicu nije krenuo od prve minute, a oglede s Njemačkom i Danskom je pogledao s klupe. Na lijevoj je strani nedodirljivi Sterling, dok je desna strana rezervirana za Saku i Sancha, a u vrhu napada pokraj Kanea realno nema što tražiti tako da će joj se vjerojatno želja i ispuniti.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • HDZ n1 10.07.2021.

    Dobila bi ga na klupi!

  • skija 10.07.2021.

    Ja mislio Mirta Šurjak🤣🤣

  • Freankye 10.07.2021.

    Rashford bolji od Sterlinga. Jel' ona dobro?

Komentiraj...
Vidi sve komentare