To je to što me zanima!

Atletico Madrid otkazao koncert pjevačici jer je navijačica Reala

Pjevala je Realovu himnu, prognozirala da će 'kraljevi' dobiti 2-1 golovima Viniciusa i Valverdea, a onda joj je stigla obavijest - pjevat ćeš negdje drugdje
Vidi originalni članak

U nedjelju od 21 sat u 8. kolu La Lige igra se veliki madridski derbi između Atletica i Reala. Ljutiti rivali će po prvi puta ove sezone odmjeriti snage što je, u slučaju remija, najbolja šansa Barceloni da se dodatno odvoji na vrhu. S druge strane, pobjeda jednog madridskog velikana mogla bi dati odgovor na pitanje tko je u ovom trenutku kvalitetniji i spremniji boriti se za jesenski naslov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvertira u veliki derbi Simeoneovih ratnika protiv maestra Luke Modrića i 'kraljevske' garde nije mogla biti neuobičajenija. Naime, Atletico je pronašao način kako bocnuti rivala bez standardnih taktika pjevanja pod prozorom do rane zore, dužine trave na terenu, ispumpanih lopti i sličnih taktika.

Domaćin je za poluvrijeme derbija bio pripremio koncert pjevačice Danne Paole koji je na kraju ipak otkazan nakon što je Meksikanka obznanila da navija za Real.

Nedavno je na jednom podcastu rekla da je njezin bivši dečko navijač Reala i da je sama obožavateljica 'kraljeva'. Tada je zapjevala Realovu himnu, a za nedjeljni derbi prognozirala je pobjedu Reala 2-1 golovima Viniciusa i Valverdea.

Slijedom svega što je rekla, Atletico joj je spustio rampu i otkazao koncert.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 28.09.2024.

    Šta Modrič kaže na to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare