To je to što me zanima!

Atlanta izbacila Netse, Bojan Bogdanović zabio 8 koševa...

Atlanta je s 4-2 u seriji izbacila Brooklyn u četvrtfinalu Istoka. Hawksi su slavili sa 111-87. Bojan Bogdanović je zabio osam koševa uz skroman šut iz igre (2/9)...
Vidi originalni članak

Atlanta Hawksi , u kojem je Neven Spahija pomoćni trener, izbacili su Brooklyn Netse u četvrtfinalu Istoka. Atlanta, koja je sezonu završila vodeća u konferenciji, uvjerljivo je slavila u posljednjoj utakmici doigravanja u seriji protiv Netsa 111-87.

Bojan Bogdanović bio je u početnoj petorci Netsa, igrao je 35 minute, alii nije ovo bila njegova večer. Bojan je zabio osam koševa uz šut iz igre 2/9, imao je i pet skokova. Milsap je zabio 25 koševa, Korver i Carroll zabili su po 20 u momčadi Hawksa. Kod Netsa najbolji je bio Lopez s 19 koševa.

Atlanta je slavila 4-2 u seriji i u polufinalu ide na Washington .

NBA doigravanje:

  • Brooklyn - Atlanta 87 - 111
  • Atlanta je prošla s 4-2 u seriji
Idi na 24sata

Komentari 16

  • blyde 02.05.2015.

    johnson, williams prvi na spisku za van.. anderson i jack su za njih izmislili košarku. lopez je taj koji ih konstantno drži na životu, top 10 centara lige u svakom pogledu. young? meni se nije vidio ka tolika pomoć.. po konstituciji sličan garnettu, al ni blizu tolko dobar. ima sigurno bolji pf-a u ligi za dovest. teletović ak se vrati u formu bio bi super pojačanje, bogdanović uz lopeza vjerojatno najzaslužniji za uopće ulazak u playoff, a s druge strane kad je on dobro igrao - brooklyn je i pobjedio. dakle, ukratko - ekipa puna dobrih igrača, koja može dobit svakog. uz pretpostavku da je okosnica ekipe (deron, johnson, lopez) na razini - problem je samo u tome da se to dogodi jednom u 20 utakmica.

  • strmi007 02.05.2015.

    Očekivano

  • LebronPetrovic 02.05.2015.

    Atlanta sad laganini dobija čarobnjake 4:0 i onda čeka velikane. To bu tekme čovječe: Atlanta:Bullsi/Clevlend

Komentiraj...
Vidi sve komentare