To je to što me zanima!

Athletic: Modrić bi mogao dobiti priliku za iskupljenje u derbiju

Ancelotti u Modriću vidi sigurnu okladu s obzirom na njegovu sveprisutnu ambiciju, a Talijan i njegov stručni stožer smatraju kako je Luka još uvijek u najboljoj fizičkoj spremi i da može igrati 90 minuta
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti u narednim tjednima ne može računati na Kyliana Mbappéa nakon što je jedan od najboljih nogometaša zadobio ozljedu bedra u utakmici sedmog kola La Lige, u kojoj je Real Madrid pobijedio Alaves 3-2 na Santiago Bernabeuu. To ostavlja talijanskog stratega u dilemi uoči madridskog derbija (nedjelja, 21 sat) u osmom kolu La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

The Athletic piše kako bi u odsustvu Mbappéa Ancelotti mogao posegnuti za dobro poznatim rješenjem, hrvatskim reprezentativcem Lukom Modrićem (39). Ancelotti i njegov stručni stožer razmišljaju o povratku u 4-4-2 formaciju koju je "kraljevski klub" koristio prošle sezone, ali postoji jedna "caka".

Real godinu dana nije izgubio prvenstvenu utakmicu, a posljednji poraz "kraljeva" bio je upravo protiv Atletica na početku prošle sezone. Modrić je tada počeo madridski derbi od prve minute uz Tonija Kroosa, a ratnici Diega Simeonea pregazili su Real 3-1. Ancelotti nakon toga nije htio započeti utakmice i s Modrićem i Kroosom u prvoj postavi, a prednost je obično imao Nijemac.

SJAJNI STOPER Bivša zvijezda Reala iznenadila sve: Umirovio se u 32. godini

- Modrić je najvjerojatnija zamjena za Mbappéa ako će Ancelotti koristiti četiri veznjaka protiv Atletica, iako je prošle godine igrao u blamaži Reala u madridskom derbiju. Modrić je bio nezadovoljan zbog sekundarne uloge imao nakon toga, ali je pristao na novi ugovor u Realu i izgleda kako je ove godine važniji u Realu. Odigrao je 353 minute naspram 287 minuta koje je odigrao u jednako utakmica prošle sezone - piše The Athletic koji dodaje...

- Ove je sezone Modrić započeo tek tri utakmice od prve minute, ali Ancelotti u njemu vidi sigurnu okladu s obzirom na njegovu sveprisutnu ambiciju. Stručni stožer smatra kako je Luka još uvijek u najboljoj fizičkoj spremi i kako bez problema može igrati 90 ili više minuta, posebno ako između toga odmori koju utakmicu. 

I TO UOČI DERBIJA Nove nevolje po Real: Mbappe otpao na tri tjedna zbog ozljede

Real nakon sedam kola La Lige drži drugo mjesto sa 17 bodova, jedan manje od prvoplasirane Barcelone, koja u srijedu od 21 sat igra svoju utakmicu sedmog kola.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • imaš alfa,beta,gama... 26.09.2024.

    Naporni ste više s njim,uz dužno poštovanje prema njemu.

  • lucky edy 26.09.2024.

    Ovo je o Modriču? Hvala

  • dobralubenicaMeloni 26.09.2024.

    Simeone se nada da će Modrić igrati pa da završi isto kao i lani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare