To je to što me zanima!

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti
Vidi originalni članak

Luka Modrić (38) i Real Madrid prošlog su vikenda proslavili 36. titulu španjolskog prvaka u povijesti "kraljevskog kluba", a pred madridskim klubom još je finale Lige prvaka 1. lipnja na Wembleyu protiv Borussije Dortmund. Hrvatskom reprezentativcu to može biti šesta Liga prvaka.

A do velikog finala u Londonu, Real će se najvjerojatnije baviti ključnim pitanjima u svlačionici. Prije svega, novim ugovorima za Tonija Kroosa i Modrića. Prema pisanju španjolskih novina As, Modrić je svoju odluku već donio.

- U slučaju Modrića znamo kako je odlučio da želi ostati u Real Madridu, klubu njegovih snova. Ne želi uopće razgovarati o novcu ako mu klub otvori vrata i pruži priliku za još jednu godinu - piše novinar Asa Tomas Roncero koji je posvetio karijeru praćenju Reala.

FEŠTA NA ULICAMA VIDEO Ludnica u Madridu: Real proslavio čak 36. titulu prvaka, navijači skandirali Luki Modriću

Podsjetimo, Modrić je na diobi prvog mjesta najtrofejnijeg igrača u povijesti Reala s Nachom, Marcelom i Benzemom. Osvojio je 25 trofeja s "kraljevskim klubom", a "vatreni" i Nacho na Wembleyu mogu osvojiti 26. trofej.

ODLAZI ILI OSTAJE VIDEO Čista emocija u Madridu! Navijači prekinuli Lukin govor, a gradom se ori: 'Luka, ostani!'

- Ako itko od Modrića, Kroosa, Nacha i Vasqueza odluči dobrovoljno napustiti Madrid i time zatvoriti slavnu eru, to je i njihovo pravo, ali oni koji sanjaju nastavak u bijelom dresu zaslužuju potpisati novi ugovor već sutra - zaključuje As.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • umjereni pacifist 14.05.2024.

    navodno ide u celje

  • grunfastičan 14.05.2024.

    Nebu taj došel u Dinamo p....

  • Fico68 14.05.2024.

    varati se u dinamo,stan si vec kupio u zg

Komentiraj...
Vidi sve komentare