To je to što me zanima!

Arsenal: Fabregasa ćemo prodati za 50 milijuna eura

Kapetan Arsenala na meti je Barcelone, a iako su 'topnici' do sada odbacivali sve ponude, izvor u klubu je potvrdio da bi ga pustili za 50 milijuna €
Vidi originalni članak

Nitko u Arsenalu ne želi da Fabregas ode iz kluba, no ponekad je cifra toliko velika da je jednostavno ne možete ignorirati. Dobije li Arsenal ponudu u rasponu od 50 milijuna eura, bit će nevjerojatan pritisak da prodamo našeg kapetana, potvrdio je neimenovani izvor u "topnicima". Iako Wenger više puta ponovi da mu ni na kraj pameti nije prodavati svog najboljeg igrača, Barcelona i Real ne odustaju te su prošli tjedan ponovili koliko bi voljeli vidjeti Cesca u svojim redovima. Wengeru trebaju milijuni kako bi pojačao momčad u želji da ove sezone osvoji bar jedan trofej, no prodaja kapetana sigurno bi bila previše za nestrpljive navijače Arsenala. Predsjednik Barcelone prošli je tjedan izjavio kako zna da Cesc u sebi ima Barcin DNK jer ipak je "on dijete Barcelone i sigurno će jednog dana zaigrati u Barci". Sam Fabregas nedavno je izjavio kako ga živcira Arsenalova impotencija kad su u pitanju naslovi.
- Manjak titula me najviše ljuti. Cristiano Ronaldo kaže da je otišao jer s Manchesterom nema više što osvojiti. Kod mene je stvar upravo suprotna. Mi ne možemo ništa osvojiti - rekao je kapetan i uznemirio sve u klubu, a izjava da se, iako je Katalonac, nitko u njegovoj obitelji ne bi ljutio da potpiše za Real dodatno je uzburkala strasti na relaciji između Engleske i Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • appice 06.07.2009.

    Ma navijat ću ja za te klubove, ako sam mogo prebolit odlazak Henrya u Barcelonu mogu i ovo. Ma razočaran sam jer dođe real napravi pomutnju i upropaštava draž. Svaki klub ima neku svoju zvijezdu milan je imo Kaku, manchester Ronalda i sl. I sad svi u jednom klubu, nema tu draži. Također živcira me snobizam ala Engleska nam je prehladna pa idemo u španjolsku. Prebahato!!!

  • ma_samo_ja 06.07.2009.

    ma ne dajtee gaaa...on je naaš...najljepšee mojeee...:)))...barca je dobra,obožavam je,al arsenal je arsenal...:)))

  • Liverpool_boy 06.07.2009.

    da appice i ti ces ako fabregas ode odma navijat za barcu.....ma je*em ti ja takvog navijača....Dok Liverpool nikad ne pada uvijek je iznad četvrtfinala LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare