To je to što me zanima!

Ante Rebić: Više nisam igrač Bešiktaša. Tužan sam i sram me

Rebić se o odlasku iz Bešiktaša oglasio na svom Instragram profilu. Ugovor u bivšem klubu vrijedio mu je još godinu dana, a od turskog kluba tražio je isplatu svih plaća do njegova kraja
Vidi originalni članak

Ante Rebić (30) više nije igrač Bešiktaša. Bivši hrvatski reprezentativac o odlasku iz turskog kluba oglasio se na svom Instagram profilu. Podsjetimo, Rebić je u Bešiktaš stigao iz Milana kao slobodan igrač, no u ekipi Bešiktaša ipak se nije uspio nametnuti. S njim je otpušten i bivši igrač Dinama, bosanskohercegovački nogometaš Ajdin Hasić.

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima", napisao je Rebić.

"Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš", dodao je Rebić. 

Inače, Rebiću je ugovor s turskim klubom vrijedio još godinu dana, a zarađivao je oko četiri milijuna godišnje. Ipak, Rebić nije bio planu treneru Bešiktaša jer ga se bivši klub htio silno riješiti. Rebić je od Bešiktaša tražio i isplatu svih plaća do kraja ugovora, no turski klub na to nije pristao. Bivši hrvatski reprezentativac prošle je sezone za Bešiktaš odigrao tek sedam utakmica, od kojih je posljednja bila u veljači.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • kp 31.07.2024.

    Blago tebi u kojem si ti redu bio kad je Bog djelio pamet vjerojatno ni u jednom.

  • acivi.j 31.07.2024.

    Ako mu Turci sve isplate, a druge im neće biti, za nekoliko utakmica im je uzeo 8 milijuna eura ... 691 minuta = ca. 11.500 eura po minuti - skoro 695 tisuća eura za sat igranja .... Stigao jeRebić u sam vrh svjetskog nogometa, po odigranoj minuti su više kasirali samo Neymar, Dembele, Hazard i Ramos u PSG-u ... i Bale zadnju godinu.. 

  • 30.07.2024.

    Klokan

Komentiraj...
Vidi sve komentare