To je to što me zanima!

Ante Nazor: 'E, da smo barem mogli zadržati J. Florencea...'

Cosey je dvostruko jeftiniji od Florencea, koji je otišao iz Zadra i došao u Cibonu. Glenn Cosey (23) nema utjecaj na momčad poput Jamesa Florencea (27) lani...
Vidi originalni članak

Tek druga pobjeda u sezoni, a prva nakon one protiv Cibone u 1. kolu, pomaknula je Zadar sa začelja ljestvice prema sredini ABA lige.

- Tanji smo nego prošle sezone s obzirom na budžet, otišla su nam tri važna igrača, mijenjamo stil igre, a s obzirom na težak ritam, nismo još uspjeli. Makar mislim da smo dosad kiksali samo protiv Mege - rekao je trener Ante Nazor dan nakon pobjede nad Tajfunom.

- Atletski smo moćniji nego lani, ali imamo samo 22 godine u prosjeku, dosta je tu neafirmiranih igrača - dodao je.

Jedan od njih je i Amerikanac Glenn Cosey (23), koji nema utjecaj na momčad poput Jamesa Florencea (27) lani.

- Još traži balans između individualne i momčadske igre. Imamo dvostruko manje novca za razigravača nego lani, inače bismo zadržali Florencea. Ipak, mislim da je on pogriješio što je otišao iz Zadra, očekivao sam da će se afirmirati, napraviti iskorak, a on se vratio u ABA ligu - razočaran je Nazor Florenceovim dolaskom u Cibonu.

- Da je ostao, možda bismo osvojili neki trofej, izborili mjesto u Eurokupu... A Ciboninoj igri će sigurno puno pomoći - zaključio je Nazor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Furest ZD 19.10.2015.

    To samo ovi kreteni iz Zadra što vode klub mogu ispustiti takvog igrača. Florence je vrhunski play i vridi više para od Coseya!!

  • El Tractor 19.10.2015.

    Njemu je bitno da mu netko plati, gdje igrao da igrao njemu svejedno, to je i rekao sad kad je došao.

  • malenikeić 18.10.2015.

    Triba nama jedan tony parker

Komentiraj...
Vidi sve komentare