To je to što me zanima!

Ante Budimir pred transferom karijere? Želi ga Juventus...

Ante Budimir nalazi se na drugom mjestu najboljih strijelaca Osasune u povijesti španjolske lige. Ispred njega nalazi se Sabino Andonegui koji je zabio deset golova više
Vidi originalni članak

Ante Budimir (33) privukao je interes Juventusa, izvještavaju španjolski mediji. Napadač Osasune i hrvatske reprezentacije u posljednje se vrijeme vratio u formu te je postigao četiri gola, a torinska momčad vidi ga kao idealnog napadača koji može uskočiti umjesto Dušana Vlahovića (24) u slučaju ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošle je sezone Budimir zabio 17 golova i time se etablirao kao jedan od najboljih napadača La Lige. Transfer u "staru damu" bio bi kruna karijere za zahvalnog napadača. Izvori navode da Juventus oduvijek cijeni iskusne i provjerene napadače, a smatraju da bi se Hrvat odmah uklopio u momčad, iako mu nije zagarantirano mjesto u početnoj postavi.

VRAĆA SE NOGOMETU Pogba otvorio dušu: Suspenzija me promijenila. Srce me previše boljelo, ljudi su postali drugačiji

"Budimirovo iskustvo u ligama poput španjolske i hrvatske, zajedno s njegovom sposobnošću da postigne golove u ključnim trenucima, čine ga vrlo atraktivnom opcijom za Bianconere", pišu španjolski mediji.

BORBA ZA MJESTO U NAPADU Budimir trpa, ali evo zbog čega je mladi Matanović u prednosti

Prošle je sezone bio ključna figura Osasunina napada. Njegova sjajna sezona potvrđena je i brojkama, a trenutno je na drugom mjestu najboljih strijelaca kluba u povijesti španjolskog prvenstva. Na prvom je mjestu Sabino Andonegui, koji je od 1953. do 1963. zabio 57 golova, deset više od hrvatskog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tomislav-81 17.10.2024.

    Ima 33 godine nemoj te me nasmijavat!!!

  • rex. 17.10.2024.

    ništa od toga

  • komentator/Luka 17.10.2024.

    ma kakav juventus, ide on u barcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare