To je to što me zanima!

ANKETA U kojem dresu planirate gledati prvu utakmicu Vatrenih?

Pamtimo ikonske Lotto dresove iz 1998. u kojem je Hrvatska osvojila svjetsku broncu, pa crne dresove s Mundijala u Rusiji, kao i nešto drugačiji dizajn dresova 'vatrenih' iz Katra
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. "Vatreni" će najprije odmjeriti snage sa Španjolskom, nakon čega ih čekaju okršaji s Albanijom i Italijom. U Njemačkoj se očekuje nevjerojatan broj hrvatskih navijača, kojih bi prema nekim procjenama moglo biti više od 100 000...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su već izvadili iz podruma i ormara navijačke rekvizite, stare dresove, majice i šalove i sve pripremili kako bi podržali "vatrene", koji će na Euru igrati u novim dresovima koji su debitirali ranije ovog proljeća na turniru u Egiptu.

Hrvati s osmijehom na licu odjenu dresove u kojima su "vatreni" ostvarili svoja najveća postignuća. Pamtimo ikonske Lotto dresove iz 1998. u kojem je Hrvatska osvojila svjetsku broncu, pa crne dresove s Mundijala u Rusiji, kao i nešto drugačiji dizajn dresova "vatrenih" iz Katra.

U subotu će mnogi u Hrvatskoj na sebe odjenuti 'kockaste' dresove kako bi podržali naše nogometaše, a naše pitanje za vas čitatelje je koji ćete dres "vatrenih" odjenuti?

 
Idi na 24sata

Komentari 34

  • škorpion1980 14.06.2024.

    Kad pomislis da ne moze gore, uvijek iznenadite.

  • Milošević777 14.06.2024.

    Gol kao Nives,u krevetu ali bez ležanja na hr zastavi

  • ktm686 14.06.2024.

    U Dinamovom

Komentiraj...
Vidi sve komentare