To je to što me zanima!

ANKETA Treba li se Livaja vratiti u reprezentaciju Hrvatske?

U ovakvoj formi Hrvatskoj bi Livaja definitivno dobro došao. Izbornik na raspolaganju od napadača ima Igora Matanovića, Antu Budimira, Brunu Petkovića i Andreja Kramarića, ali osim Krame, Livaja je u najboljoj formi
Vidi originalni članak

Marko Livaja (31) igra fantastično ove sezone i u 10 je utakmica zabio šest golova, uz tri asistencije. Poput lokomotive vuče Hajduk, a golom je odlučio i derbi protiv Dinama na Maksimiru (0-1). 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marko Livaja u HNL-u ove sezone:

Iako je bivši sportski direktor Nikola Kalinić govorio da Livaju vidi kao "desetku" više nego kao napadača, u ovom Hajdukovom sustavu Splićanin briljira. Trener Gennaro Gattuso rekao je da je Livaja smršavio osam kilograma, dok je Ivan Rakitić (36) izjavio da je Marko najbolji hrvatski napadač. 

Od hrvatske reprezentacije Livaja se oprostio 8. listopada 2023. i to nakon niza nejasnoća i nerazjašnjene komunikacije s izbornikom Zlatko Dalićem. Prvo se dogodio incident na Rujevici na treningu reprezentacije nakon kojeg je Livaja odlučio napustiti "vatrene" za taj ciklus. Akciju nakon Dalić ga nije zvao zbog "poštede" od reakcije navijača na Rujevici, a nakon toga je Livaja odlučio reći "zbogom" nacionalnom dresu. 

Međutim, u ovakvoj formi Hrvatskoj bi Livaja definitivno dobro došao. Izbornik na raspolaganju od napadača koristi Igora Matanovića, Antu Budimira, Brunu Petkovića i Andreja Kramarića, ali izuzev potonjeg, Livaja je u najboljoj formi od navedenih. 

Idi na 24sata

Komentari 165

  • Vedranno 16.09.2024.

    Ne, moj mali bi trebao igrat... Platit cu nije problem

  • i kaj sad 16.09.2024.

    a po kaj to, da i tam dela nemir u svlacionici??

  • lelazlata 15.09.2024.

    Jel taj livaja ikad opral kosu vjecito zalizan kaj da je dosel iz Bijafre

Komentiraj...
Vidi sve komentare