To je to što me zanima!

ANKETA Treba li Sergej Jakirović nakon sramote u Münchenu i dalje voditi momčad Dinama?

Mnogi su treneri padali i nakon manje teških poraza od ovoga, teško se bilo oteti dojmu da igrači ne slušaju Jakirovića i pitanje je može li nakon tri kiksa zaredom podignuti momčad
Vidi originalni članak

Bayern je bio veliki favorit protiv Dinama i to nije bilo sporno, ali poraz od sedam golova razlike i devet golova u mreži, prvi put u povijesti Lige prvaka, e to nas je vratilo u neka stara vremena iz prošlog desetljeća kad su "modri" punili negativne rekorde u Europi. Bavarci su razmontirali "modre" 9-2, pri čemu je Harry Kane zabio četiri komada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sergej Jakirović još je koliko-toliko držao konce utakmice do isteka sat vremena, štoviše početkom nastavka iznenadio je supermomčad Vincenta Kompanyja zabivši dva gola u tri minute, ali uslijedio je potpuni raspad. Bayern je ponizio Dinamo, uputio 19 udaraca u okvir, 29 ukupno, a Boysi su sve popratili - pljeskom.

Mnogi su treneri u Maksimiru padali i nakon manje bolnih i teških poraza od ovoga. Treba li Jakirović, nakon remija u Rijeci, poraza od Hajduka, pada na treće mjesto HNL-a pa debakla u Münchenu preživjeti i ovu krizu?

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Maraton 18.09.2024.

    E moj Jakiroviću što je trener Bayerna, pripremio ih da budu nemilosrdni da utrpaju što više golova, a ti ne razmišljaš da je sada grupna tablica, svaki bod, gol je važan za ulzak u 24 ekipe. Taktika ti je ono, bunker i popiješ 9 komada. Tko je krivac, pa ti, birao taktiku, igrače. Ući ćemo u 24 kada i Hajduk postane prvak. Katastrofa, sram me biti navijač Dinama. Igrao sam sa klubom iz najniže lige sa prvoligašom pa nismo popili 9 komada.

  • gaskanal 18.09.2024.

    Eto nama Čačića nazad u Dinamo😂😂😂

  • Milovani 18.09.2024.

    U HNL imaju suce

Komentiraj...
Vidi sve komentare