To je to što me zanima!

Treba li Hajduk dovesti Rebića?

Pisali su turski mediji o Rebićevom odlasku, spominjala se i Saudijska Arabija, a pitanje je gdje će Ante nastaviti karijeru. Ima ugovor s Turcima do ljeta 2025. godine, ali do tada gotovo sigurno neće ostati tamo
Vidi originalni članak

Ovog je ljeta iz redova talijanskog Milana prešao u turski Bešiktaš, a tamo se Ante Rebić (30) nije dobro snašao. Trener Fernando Santos izbacio ga je iz momčadi, a njegove su brojke tek jedan gol i pet asistencija u 23 utakmice. Turci su se raspisali o odlasku, a spominju se i moguće destinacije.

PREKRIŽEN U BEŠIKTAŠU Turski mediji: Hajduk na ljeto kreće po otpisanog 'vatrenog'

Jedna od njih je i splitski Hajduk. Pisali su turski mediji o tome još u studenom prošle godine, spominjala se i Saudijska Arabija, a pitanje je gdje će Ante nastaviti karijeru. Ima ugovor s Turcima do ljeta 2025. godine, ali do tada gotovo sigurno neće ostati tamo.

Pet se trenera promijenilo u Bešiktašu ove sezone, ali Ante ni pod jednim nije 'procvjetao'. No, možda mu je potreban 'povratak kući', gdje nije bio već 11 godina. A prošao je tad i Serie A (Fiorentina, Hellas Verona, Milan), Bundesligu (RB Leipzig, Eintracht Frankturt) i sad Super ligu. Tek mu je 30 godina i još ima mnogo toga za dati, ali pitanje je - u čijem dresu?

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Plavi,Plaavi 25.03.2024.

    Zamisli u svlacionici letvu boli ga vozacka za ajduga,rebica boli ga kopacka za ajduga i kalinica boli ga kicma za ajduga...svaki dan bi se samarali i postrojavali...

  • mars7 25.03.2024.

    da rebic perisic livaja to ce biti tim

  • AfterLifer30 25.03.2024.

    Pa da zašto ne? Ionako je on HNL nivo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare