To je to što me zanima!

ANKETA Tko je kriv za ispadanje Dinama? Trener, igrači, uprava

Trener Igor Bišćan iskoristio je samo jednu zamjenu na utakmici, što mu mnogi zamjeraju. U 86. minuti zamijenio je Špikića s Marinom, a u sudačkoj nadoknadi nije povukao novi potez kako bi razbio ritam
Vidi originalni članak

Holivudskim raspletom događaja Dinamo je ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka. 'Modri' su do 92. druge u rukama imali prolaz, ali Grci su golovima u 92. i 100. minuti izjednačili na 2-2 i time s ukupnim rezultatom od 4-3 prošli u doigravanje gdje ih čeka belgijski Royal Antwerp.

POGLEDAJTE VIDEO: REKORDNO LJETO ZA VATRENE

Teško je objasniti kako je došlo do ovakvog strmoglavog raspleta u sudačkom dodatku. Dinamo je imao sve u svojim rukama, ali put će nastaviti u Europskoj ligi.

REAKCIJE NAKON POBJEDE Grčki mediji: Od pakla do raja u deset minuta. Michalis, prošli smo! Vida se pojavio niotkuda...

Trener Igor Bišćan iskoristio je samo jednu zamjenu na utakmici, što mu mnogi zamjeraju. U 86. minuti zamijenio je Darija Špikića s Antonijom Marinom, a u sudačkoj nadoknadi nije povukao novi potez kako bi 'razbio ritam' utakmice ili ubacio još jednog braniča.

(NE)PROSPAVANA NOĆ Sreća (ne) prati uvijek hrabre: Raspad sistema je nedopustiv, a Bišćan gubi kredite kod navijača

TRENER 'MODRIH' NAKON PORAZA Bišćan: Ovo je najgori trenutak u mojem životu. Izgubili smo prolaz na najgori mogući način

Neki krivicu pripisiju upravi kluba, koja nije na vrijeme nabavila potrebna pojačanja koja su potreban za široki kadar u europskim utakmicama. 

Igrači su na terenu ostavili sve, ali ipak su ostali kratkih ruku.

 

 
 
Idi na 24sata

Komentari 88

  • kp 20.08.2023.

    Svi ali ovog puta najviše TRENER.

  • Firefox_1 20.08.2023.

    Hajduk je u cetvrtak dozivio katastrofalan poraz u Europi, pa trenera Leku, nitko ne proziva. Sto je potpuno razumljivo, covjek je pokusao sve sto je mogao i nije on kriv sto nije upalilo. Za razliku od Leke, Biscan nije nista pokusavao, nije na gotovo nista utjecao, pa se postavlja pitanje da li to radi namjerno ili covjek jednostavno nije dorastao zadaci. U svakom slucaju najveci je krivac i treba ga odmah smjeniti, te dovesti Keka.

  • javorovlist 20.08.2023.

    Koliko su miliona prokockali Bjelica, Bišćan, i Šimić. Prvi protiv Shakhtara, drugi sinoć, a treći protiv Newcastlea kad je dodao loptu Kecbai.

Komentiraj...
Vidi sve komentare