To je to što me zanima!

ANKETA Tko iz mlade selekcije zaslužuje poziv Zlatka Dalića?

Na tribinama je bio i Zlatko Dalić koji je gledao mlade reprezentativce i tražio pojačanja za A selekciju. Za Hrvatsku je protiv Bjelorusije nastupilo 15 igrača
Vidi originalni članak

Hrvatska U21 reprezentacija na stadionu u Gorici slavila je protiv Bjelorusije 2-0 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, Izabranici Dragana Skočića pobijedili su golovima Luke Sučića iz penala i Martina Baturine. Hrvatska je povela na kraju prvog poluvremena iz penala, no mladi reprezentativci nisu pretjerano oduševili igrom.

IZBORNIK U V.GORICI FOTO Dalić skautira pojačanja za 'vatrene'! Ovi su igrači pod posebnim povećalom izbornika

U drugom dijelu su mladi "vatreni" ipak dominirali i kontrolirali igru. Dragan Skočić je došao do druge pobjede u svom mandatu. Na tribinama je bio i Zlatko Dalić koji je gledao mlade reprezentativce i tražio pojačanja za A selekciju. Njegov fokus bio je na Franji Ivanoviću koji je susret započeo s klupe pa u 77. minuti zamijenio Roka Šimića, koji se također ističe kao kandidat za A vrstu. Za Hrvatsku je protiv Bjelorusije nastupilo 15 igrača, ali nitko od njih nije impresionirao izbornika. Što mislite, koji igrači su zaslužili poziv Zlatka Dalića?

 
Idi na 24sata

Komentari 53

  • đuro kojotovski 18.10.2023.

    imamo mi potencijala u mladoj reprezentaciji, u to nema sumnje.. ali ne možemo očekivati da će ti dečki odmah biti na vrhunskoj razini i sutra zamijeniti prvotimce.. Njemačka prolazi krizu, Španjolska se podiže iz krize, Italija tu i tamo zabljesne.. zašto mislimo da mi ne bi trebali proći kroz to?? ni Luka nije odmah uskočio u prvih 11 i igrao na vrhunskoj razini.. baš onda kada ga je Bilić stavio u prvu postavu nismo išli na SP.. 3 godine će nam trebati da se mladi igrači isprofiliraju i da ostvare svoj potencijal kako bi mogli pružiti izvanredne partije u reprezentaciji..

  • 18.10.2023.

    Treba promjenit dalića osim bokova ekipa je ok ali nemože igrati igrać koji ne igra u klubu ili nije u formi i sam je to rekao i onda sve pogazi i daj se više ostavite tog livaje igrač je dobar ali ima druge probleme i takav nam ne treba isto kao rebić

  • bako 18.10.2023.

    Bukvić,Badelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare