To je to što me zanima!

ANKETA Tko će osvojiti Euro? Ovo su polufinalni parovi...

Četvrtfinalne utakmice nisu razočarale. Donijele su nam manjak golova, ali pregršt drame. Čak tri dvoboja išla su u produžetke, a dva su pobjednika odlučili jedanaesterci
Vidi originalni članak

Od 24 reprezentacije koje su započele natjecanje, priča je spala na četiri slova. Engleska, Španjolska, Francuska i Nizozemska. Netko od njih će 14. srpnja u Berlinu podignuti trofej europskog prvaka.

Četvrtfinalne utakmice nisu razočarale. Donijele su nam manjak golova, ali pregršt drame. Čak tri dvoboja išla su u produžetke, a dva su pobjednika odlučili jedanaesterci. Prvo je Španjolska u petak šokirala Njemačku (2-1) golom u 119. minuti pa se drugo prvenstvo zaredom plasirala u polufinale.

Francuska je to napravila nešto kasnije svladavši Portugal na jedanaesterce, a novu dozu drame donio nam je susret Engleske i Švicarske. Švicarci su vodili, Englezi se spašavali pa je utakmica opet otišla na penale gdje je momčad Garetha Southgatea bila sretne ruke.  I konačno, kao posljednji polufinalist, Nizozemska je preokretom srušila Tursku (2-1) i osigurala mjesto u polufinalu. 

A parovi su sljedeći. Za mjesta u finalu borit će se Francuska protiv Španjolske u utorak od 21 sat, a u srijedu će se u istom terminu sučeliti Engleska i Nizozemska. 

Polufinalni dvoboji: 

Francuska - Španjolska, 9. srpnja, 21 sat

Engleska - Nizozemska, 10. srpnja, 21 sat 

 
Idi na 24sata

Komentari 14

  • Palmanova 08.07.2024.

    prije EP sam prognozirao finale spanija-pijetlovi

  • Puno volim Hrvatsku 07.07.2024.

    Afrika

  • MarjanaKrstavac 07.07.2024.

    kog briga za EP kad bolje pogledam shvaćam zašto je SP mnogo euforično ovaj euro dosadan iskreno , i SP je mnogo popularnije ,a ovdje se i može vidjeti koga se gura naprijed da se pobijedi recimo liga nacija spanjolsa i sad EP pobjednik bude spanjolska

Komentiraj...
Vidi sve komentare