To je to što me zanima!

ANKETA Tko bi trebao ispasti iz prvog sastava reprezentacije?

Hrvatska je izgubila od Španjolske 3-0 na otvaranju Europskog prvenstva. Nismo bili na razini, protivnik nas je u potpunosti nadigrao, a za tri dana slijedi utakmica protiv Albanije
Vidi originalni članak

S nikad boljim gardom, formom, ogromnim optimizmom i na valu euforije došli smo u Njemačku gdje smo se osjećali kao doma. Ori s razglasa Lijepa naša, a pjeva ju 30-ak tisuća hrvatskih navijača. Nestvarne scene.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekivanja javnosti bila¸su ogromna, vjera da možemo jako daleko na Modrićevom, vrlo vjerojatno, zadnjem velikom natjecanju s reprezentacijom. Nažalost, sve one najave uoči utakmice pale su u vodu u uvodnim minutama. Dok su se Španjolci razletjeli terenom, "vatreni" su izgledali mlako, indisponirano i s manjkom energijom. Furija nas je pregazila u prvom dijelu utrpavši nam tri gola i tako došla do lagane pobjede na otvaranju Europskog prvenstva. 

E sad, što je pošlo po krivu? Jesu li ta velika očekivanja bila pretežak teret za naše igrače, kriva taktika ili je jednostavno izbornik Dalić izabrao krivu postavu? Lako je biti general poslije bitke. Na Daliću i njegovom stožeru je da analiziraju pogreške i ne ponove ih protiv Albanije koja će za nas biti finale. Uostalom, naši reprezentativci su uvijek bili na razini kada je bilo najteže, vjerujemo kako će to  biti slučaj i ovaj put.

Poraz od Španjolske bio je dobro otrježnjenje da shvatimo da se utakmice neće same od sebe pobijediti. Za svaku pobjedu morat ćemo se dobro oznojiti, a izbornik je shvatio kako će neke stvari morati promijeniti. Uostalom, zato služe i porazi, kako bismo naučili iz njih. Ako smo i morali ovako nastradati i neka je odmah na početku turnira.

Sljedeća utakmica je protiv Albanije za tri dana. Utakmica biti ili ne biti, moramo slaviti kako bismo ostali u igri za osminu finala. Malo je vjerojatno da će zaigrati isti sastav, a mi vas pitamo tko je razočarao najviše i tko bi trebao ispasti iz prve postave?

 
Idi na 24sata

Komentari 226

  • JA samo 17.06.2024.

    Knoll

  • đovanoti 17.06.2024.

    iscijeđeni su ko limuni,pa slavili su u rusiji,kataru,nije to više ta motivacija jer imaju 2 medalje sa 2 svjetska prvenstva,senatorima zahvaliti kao i daliću,graditi novu momčad sa poletarcima željnima dokazivanja.

  • đorđe patković 17.06.2024.

    vrati gardiola na stoper i da ne ide u napad

Komentiraj...
Vidi sve komentare