To je to što me zanima!

ANKETA Što mislite, je li Lovrić opravdano svirao penal za Bile?

Ljubičić je dobio prizemnu loptu na peterac i - pao! Sudac Zdenko Lovrić dosudio je najstrožu kaznu nakon čega je potvrdio svoju odluku naknadnim pregledom ponovljene snimke
Vidi originalni članak

U pretposljednjem, 35. kolu HT Prve lige Hajduk na Poljudu nije imao pravo na 'kiks' protiv Istre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Puljani su poveli golom Mahmouda u 15. minuti nakon što mu je Elez poklonio loptu, a ovaj mirno matirao Kalinića.

Kako god, domaćin je izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena iz, u najmanju ruku, dvojbenog kaznenog udarca!

Naime, Marin Ljubičić je dobio prizemnu loptu na peterac i - pao! Sudac Zdenko Lovrić dosudio je najstrožu kaznu nakon čega je potvrdio svoju odluku naknadnim pregledom ponovljene snimke.

Režiser je barem deset puta ponavljao snimku, a po njoj se nikako ne može zaključiti da je Perković napravio prekršaj na Ljubičiću.

Marko Livaja bio je precizan s bijele točke za 26. ovosezonski gol, 11. udarcem sa 11 metara.

Da bude stvar gora po goste, Mahmoud je u posljednjim trenucima prvog dijela dobio drugi žuti i ostavio svoju momčad na cjedilu. Prvi je dobio nakon proslave pogotka.

Hajduk je na koncu došao do potpunog preokreta novim penalom, kojeg je također realizirao Livaja, a 'točku na i' postavio je Filip Krovinović.

Idi na 24sata

Komentari 307

  • 15.05.2022.

    Pa to je bilo suđenje u skladu s suđenjem Hajduku ovog proljeća. Nakon gola Istre je s onim kartonom Muhamedu bilo jasno da sudac ide za tim da istri izbaci igrača. Prvi kazneni je bio samo nastavak tog trenda. Biti će interesantno vidjeti da li će se ovaj trend nastaviti s kakvim pogurancem Šibeniku da Hajduk ostane u igri. No dinamu ako ozbiljno shvati utakmicu niti ovakvo suđenje ne bi smjelo biti problem.

  • antonio68 15.05.2022.

    Sve izgubili dabogda

  • 15.05.2022.

    HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare