To je to što me zanima!

ANKETA Koga biste htjeli da Dinamo izvuče u Ligi prvaka?

Liga prvaka kakvu smo poznavali otišla je u povijest. Od ove sezone nastupat će 36 klubova koji će se natjecati u ligaškom sistemu. Protiv koga će Dinamo igrati, doznat ćemo na ždrijebu koji počinje u 18 sati
Vidi originalni članak

Die Meister, Die Besten. Les grandes équipes, The champions, stihovi su legendarne pjesme koju će igrači Dinama osam puta slušati ove sezone, a u četiri navrata orit će se na Maksimiru. Za neke najljepša nogometna himna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liga prvaka opet će se igrati u Hrvatskoj! Dinamo se plasirao u najelitnije europsko natjecanje nakon što je s ukupnih 5-0 deklasirao Qarabag. Nakon uvjerljivih 3-0 na Maksimiru, 'modri' su slavili i u Bakuu s 2-0. Napunili su blagajnu s 35 milijuna eura i osigurali utakmice protiv najjačih europskih klubova na Maksimiru. A sada su preostale slatke brige, na koga će hrvatski prvak?

POGLEDAJTE VIDEO: SLAVLJE DINAMA U SVLAČIONICI

Liga prvaka kakvu smo poznavali otišla je u povijest. Od ove sezone nastupat će 36 klubova koji će se natjecati u ligaškom sistemu. Iz svake od četiri jakosne skupine klub će dobiti po dva suparnika te s jednim igrati kod kuće, s jednim u gostima. Na koga će 'modri', doznat ćemo večeras od 18 sati kada je na rasporedu ždrijeb u Nyonu.

A nas zanima koga biste vi izabrali za Dinamo u Ligi prvaka i koji bi bio idealni ždrijeb? Nudimo vam priliku da se igrate. Možete izabrati po dva kluba iz svakog šešira.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • KešićIsBack 29.08.2024.

    Ako izvuku zvezdu dali Torcida onda dobija 5 posto kapaciteta stadiona ? 😳

  • domba18 29.08.2024.

    Što jace to bolje

  • David11111 29.08.2024.

    Sanjam protivnike Brugge,Shaktar, Brest Milan, Inter i Dortmund..i 5 pobjeda i mogu mirno umrijet..od 98 sam uz Plave i nikad nismo izgledali ni pristojno na gostovanjima katastrofalni bi bili i gubili 3.0 vec u 30 min se raspali..ali kako mi se sviđa ova potentna BRZA momcad okomiti smo probijamo bokove moderno i hitro ko šilo i ko kaznena ekspedicija...OBRANU igramo tu modernu Zonu gdje savrseno stojimo u formaciji gusto 3 m igrac od igraca i cim neko pokusa proc nemoze jer su dvojica rukometno agresivno na njemu a košarkaški hitro..doslovno nedamo da protivnik ude nam u zonu 30 odmah ko lijevak cijela ekipa uguši to onako Cityjevski..Oduševljen sam time stalno sam zazivao te brze igeace i da se rijesimo Perića perkoviča bočkaja i sličnih kamiona..dobro bi dosao jos jedan plemeniti vezni koji ce razigravat krila koja ubijaju..nadrealno ovo sve izgleda gotovo metafizički..da se kupi jedan vrh napadac od 7 milja sad garantiram da bi prošli i bili u 24 bar...Pjaca bi mogao hattrick zabit ko protiv Celtica na razini je perisica iz najboljih dana Sucic pluca psa trkaca ..obrana vrlo dobro..Cordoba bi trebao malo samo konkretniji bit KTC je doktorski odigro

Komentiraj...
Vidi sve komentare