To je to što me zanima!

ANKETA Sudac poništio Slavenu gol, a nikome nije jasno zašto. Je li opravdano donio odluku?

Crepulja je krasno ubacio u šesnaesterac na drugu stativu, tamo je Kovačić nadvisio sve i glavom pogodio za vodstvo. No, prema mišljenju Zebeca, Kovačić je napravio prekršaj u akciji...
Vidi originalni članak

Deveto kolo HNL-a posljednje je u prvom ciklusu prvenstva, a Rijeka je kao vodeća otišla u goste Slaven Belupu, koji je na dnu prvenstvene tablice. I mnogi su očekivali da će to biti lagan posao za Rijeku u Koprivnici, ali "farmaceuti" su pokazali protiv Dinama kako mogu okinuti skalp i najboljim momčadima lige.

A ozbiljno upozorenje Riječanima Slaven je poslao u 35. minuti.  Crepulja je krasno ubacio u šesnaesterac na drugu stativu, tamo je Kovačić nadvisio sve i glavom pogodio za vodstvo.

No, Zebec je svirao prekršaj Kovačića nad Majstorovićem i pogodak poništio. Uslijedile su salve zvižduka s domaće tribine i veliko negodovanje domaćih igrača.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE, a nas zanima vaše mišljenje je li Zebec opravdano poništio gol za vodstvo Slavena.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • RedDoor 06.10.2024.

    Gdje je onaj izgleda francuski povjerenik za suđenje? Trebaju opet izgleda strani suci do kraja sezone.

  • Komisija 05.10.2024.

    Nije on ništa pogriješio odradio točno onako kako treba

  • baraba_108 05.10.2024.

    Pozdrav prijateljima koji su gore pritisli na "DA", oftalmolog vam više nemoze pomoć, najbolje da se javite što prije na psihijatriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare