To je to što me zanima!

ANKETA Je li drugi gol Hajduka trebao biti poništen? S tribina je sve pratio i šef hrvatskih sudaca

SLAVEN BELUPO - HAJDUK 0-2 Biuk je desnom nogom naciljao donji kut Suškova gola i tako udvostručio vodstvo Splićana. Nakon gola uslijedili su prosvjedi igrača Slavena
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio u Koprivnici Slaven Belupo 2-0 i tako se odvojio od konkurenata Dinama i Rijeke na četiri boda prednosti. Kaotična utakmica započela je dominacijom domaćina, koji su u dva navrata postigli golove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, oba puta je intervenirala VAR tehnologija. U 14. minuti Dolček je bio u zaleđu prije nego što je asistirao Caimacovu, dok je dvije minute kasnije Nestorovski zabio glavom. Kao i Dolček, i on se u začetku akcije nalazio u nedozvoljenoj poziciji. Prvi priznati gol Hajduka pao je u 39. minuti nakon ubačaja Rakitića, a loptu je u vlastitu mrežu skrenuo stoper Božić. Samo šest minuta kasnije "bili" su udvostručili vodstvo, a tome je prethodila kontroverzna situacija.

INCIDENT UOČI UTAKMICE Pijani vozač sudario se i oštetio autobus nogometaša Slavena!

Uremović je odigrao dugu, ničiju loptu prema sredini terena. Na nju su u punom trku krenuli Diallo i Bosec. Igrač Hajduka prvi je stigao do lopte nogom i prenio je prema Biuku, dok je Bosec, koji je išao glavom, ostao ležati u bolovima na terenu.

Biuk je desnom nogom naciljao donji kut Suškova gola i tako udvostručio vodstvo Splićana. Nakon gola uslijedili su prosvjedi igrača Slavena, koji su tvrdili da je riječ o opasnoj igri i prekršaju na Bosecu. VAR se ponovno uključio, provjeravala se situacija nekoliko minuta, ali nakon pregleda snimke gol je potvrđen. Na utakmici je bio prisutan i šef hrvatskih sudaca Bertrand Layec, a ova situacija sigurno će biti dio sudačke analize 10. kola.

KOMENTAR Gattuso je još jednog hit igrača preselio na klupu, ali ovaj Hajduk ima šampionski sastojak

Mnogi su ovu situaciju usporedili s onom iz polufinalnog dvoboja Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske, kada je Ivan Perišić "vatrenima" donio izjednačenje kung fu potezom. Tada je Kyle Walker išao nisko glavom, dok je hrvatski krilni napadač nogom iskoristio priliku i stekao prednost te zabio gol.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • Naporni ste 21.10.2024.

    Nee nije faul 🤣🤣🤣

  • Komisija 20.10.2024.

    Bela kupio Juventus

  • mislim 20.10.2024.

    Za slućan start Livaković je dibi crveni a ovaj je nagrađen jer eto on je prije došao do lopte da je to bio livaja a na drugoj strani Božić dobio bi najmanje žuti a možda i crveni to je taj ujednačeni kriteri Čuline o kojem priča pametnjaković Jeličić

Komentiraj...
Vidi sve komentare