To je to što me zanima!

ANKETA Halo, VAR soba?! Jesu li 'modri' oštećeni za čisti penal?

Nisam vidio snimku. Meni se činilo da je čista ruka, a je li u kaznenom prostoru, ne znam, zahtijevao sam da se to pregleda duže, rekao je trener Dinama o situaciji s kraja utakmice, no švedski sudac procijenio je kako penala nema
Vidi originalni članak

Dinamo je slavio protiv Qarabaga u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka (3-0) i napravio veliki korak ka grupnoj fazi, ali stanje na semaforu moglo je biti još i gore po Azerbajdžance da lopte Martina Baturine nisu gađale prečku i stativu, a vrlo lako je švedski sudac Glenn Nyberg mogao dosuditi kazneni udarac za 'modre'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je to u završnici utakmice. Martin Baturina primio je loptu na desnoj strani i ubacio u peterac, ali je na rubu šesnaesterca pogodila u ruku igrača Qarabaga Jafargulijeva. Sudac nije reagirao, skočila je Dinamova klupa predvođena Sergejem Jakirovićem koji je tražio da se pregleda snimka. I Nyberg je to napravio, ali je na kraju procijenio kako penala nema i izazvao zvižduke na Maksimiru.

A je li trebao suditi jedanaesterac? Neosporno je kako je lopta pogodila u ruku igrača gostiju, samo je pitanje je li ga pogodila unutar ili izvan kaznenog prostora. Teško je procijeniti, ali Šveđanin je očito zaključio kako je ovo drugo u pitanju.

Jakirović je rekao:

- Nisam vidio snimku. Meni se činilo da je čista ruka, a je li u kaznenom prostoru, ne znam, zahtijevao sam da se to pregleda duže, oni su rekli da su minutu gledali.

A mi pitamo vas, je li sudac oštetio 'modre' za kazneni udarac?

Idi na 24sata

Komentari 66

  • simri 21.08.2024.

    Nemojte ljudi...Dobili ste, Azeri su se ispromašivali. Treba biti sretan i pripremiti se za uzvrat.

  • dino123344 21.08.2024.

    tu vec stvarno nitko nezna ništa ,jednim je drugima nije. Rekoh,ukinuo bipravilo ruke ,jedino ako ona nije namjerna ,a za to bi odredio kaznu žutog ili crvenog kartona.

  • uslje 21.08.2024.

    Ušljiva purgerska gamad

Komentiraj...
Vidi sve komentare