To je to što me zanima!

ANKETA Italija je favorit protiv Hrvatske prema kladionicama. Tko će slaviti u borbi za prolaz?

"Vatreni" su odigrali osam međusobnih ogleda s Talijanima, ali "azzurri" još uvijek čekaju na prvu pobjedu protiv Hrvatske. Unatoč tome, kladionice daju Talijanima veće šanse za pobjedu
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 21 sat igra svoju posljednju utakmicu grupne faze na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. "Vatreni" će odmjeriti snage s Italijom u utakmici koja će odlučiti koja će reprezentacija kao drugoplasirana momčad skupine B u subotu od 18 sati odmjeriti snage u osmini finala sa Švicarskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" su odigrali osam međusobnih ogleda s Talijanima, ali "azzurri" još uvijek čekaju na prvu pobjedu protiv Hrvatske. Unatoč tome, kladionice daju Talijanima veće šanse za pobjedu. Podsjetimo, momčad Luciana Spallettija je slavila 2-1 protiv Albanije u prvom kolu, a zatim izgubila 1-0 od Španjolske.

NICOLO FAGIOLI Prokockao je milijune, kamatari mu prijetili batinama, a sad napada Hrvatsku: Bio sam idiot

Hrvatska je izgubila 3-0 od Španjolaca, ali je u ogledu s 'furijom' imala više udaraca prema golu i veći posjed lopte. Talijani se s time ne mogu pohvaliti, ali imaju tri boda naspram jednog osvojenog boda "vatrenih". 

Prema kladionicama, Italija je favorit za pobjedu na utakmici s koeficijentom 2,60, dok je tečaj na pobjedu Hrvatske 3,20, a na neriješeni ishod 3,30.

SVE BITNE INFORMACIJE Hrvatska - Italija: Gdje gledati uživo, koji su mogući sastavi, tko sudi i gdje se nalaze Hrvati

Tim vas povodom pitamo kako će po vašem mišljenju završiti susret Hrvatske i Italije...

 
Idi na 24sata

Komentari 38

  • lily A 24.06.2024.

    Naravno mi pozdrav Brac

  • okii 24.06.2024.

    nije sve u pocetnom dojmu, nisu nasi tako  lose  igrali  koliko  ih je  peh pratio,a talijani su slabi, nemeju igru, a niti takvu tehniku  ko nasi

  • lanai goga 24.06.2024.

    Pa to se moglo i ocekivati nakon nase prezentacije na euru sutra smo u avionu za hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare