To je to što me zanima!

ANKETA Dalićevih pet promjena: Slažete li se s izborom sastava za odlučujući susret s Italijom?

Nije to dobro izgledalo u porazu protiv Španjolske (3-0), nešto bolje u remiju s Albanijom (2-2), ali i dalje daleko od onog što bismo mi, a vjerojatno i sam izbornik Dalić, željeli vidjeti. Kako doznajemo, bit će pet zamjena
Vidi originalni članak

Ispred hrvatske nogometne reprezentacije je utakmica protiv Italije u trećem kolu grupne faze Europskog prvenstva. Izabranici Zlatka Dalića nemaju pravo na kiks, u nekom ludom raspletu mogu dalje i s dva boda, ali cilj je jasan: pobjeda i nokaut faza natjecanja.

VIDA OPET PRESKOČIO TRENING Otkrivamo sastav za Italiju: Dalić mijenja pola momčadi u odnosu na okršaj s Albanijom!

Nije to dobro izgledalo u porazu protiv Španjolske (3-0), nešto bolje u remiju s Albanijom (2-2), ali i dalje daleko od onog što bi mi, a vjerojatno i sam izbornik Dalić, željeli vidjeti. Neke su zamjene najavljene za utakmicu protiv "azzurra", a kako doznaju 24sata, trebalo bi ih biti pet.

POGLEDAJTE VIDEO: "Vatreni" na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz standardnog Livakovića na golu, na desnom beku bi umjesto Stanišića trebao zaigrati Juranović, dok bi stoperi bili Erlić i Šutalo te lijevo Gvardiol umjesto Perišića. U vezi neće biti Brozovića, već će s Modrićem i Kovačićem zaigrati Luka Sučić.

Što se napadačkog terceta tiče, Kramarić na lijevoj, a na desnoj strani Mario Pašalić, iza Ante Budimira. Tako će na klupu preseliti Petković i Majer. Dakle, u odnosu na početnih 11 protiv Albanije, u sastav su upali Erlić, Stanišić, Pašalić, Sučić i Budimir, a na klupu su se preselili Juranović, Perišić, Brozović, Majer i Petković!

Idi na 24sata

Komentari 170

  • Golubovi kamen 24.06.2024.

    Mario Pašalić plod Dalićeve vožnje brodom po marini Trapa a i mali Tuta nešto šušne....vezni igrač sa najgorom statistikom u povijesti reprezentacije...loptu ne osvoji u duelu,preko njega padaju golovi (Albanija)....samo se šulja po šesnaestercu.,.

  • borason 23.06.2024.

    Baturina bi sigurno dao svoj maksimum (ipak je to velika izložba za prodaju) + Sučić i Kova (Modrić) u vezi. Obrana je u redu, napad ionako ovisi o loptama trojice u vezi.

  • dumbledore17 23.06.2024.

    Bez obzira na ishod vrijeme je da se luka, perisic, vida oproste… puno toga lijepoga ste nam dali ali jednostavno uzimate mjesto mladima

Komentiraj...
Vidi sve komentare